Bakkal'dan taraftara sitem..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Mesut Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının çok stresli olduğunu söyledi.

Oyuncularının bulunduğu ortamın zor olduğunu, seyirciyi sağduyuya çağırdığını belirten Bakkal, şöyle konuştu:
''Farz edin ki küme düşme kaldırıldı ve bu takım ligde kaldı. O zamanda yüz yüze bakacağız. Maç öncesi birkaç tane taraftarın yaptığını bütün taraftarlara mal etmek istemiyorum. İnşallah iki maçımızı da kazasız belasız geçeceğiz. İddiamız devam ediyor. Bitmediği sürece bitmiyor. Oyuncularım sonuna kadar bunu düşünüyor. Ama maça gelirken baktım şehirde umut tükenmiş gibi. Bu Samsun'a hiç yakışmıyor. Çünkü matematiksel olarak düştüm demeden bu iş olmuyor. Taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyorum. Oyuncularım ağrılarına ve sakatlıklarına rağmen oynamak istiyor. Bu oyuncular kiralık isterse gidebilirler. Buranın oyuncusu olan da oyundan çıkarken el hareketi yapıyor, tercih sizin. Biraz daha sağduyu, özellikle oyuncularım ve ben bunu hak etmiyoruz.''

Kayserispor maçında sakatlanan Gekas'ın iç yan bağlarında zedelenme olduğunu ifade eden Bakkal, ''Türkiye'nin en iyi doktorlarından birine gösterdik. En az üç hafta oynamayacağını söylediler. 'Belki iyi tedavi olursa 2 hafta içinde dönebilir' dediler'' diye konuştu.

Gekas ile oturup konuştuğunu anlatan Bakkal, ''Bana, 'Avrupa Şampiyonam var. Yunanistan'a gidip doktoruma gösterip geleceğim' dedi. Olay bundan ibaret. Bundan farklı duyduğunuz şeyler külliyen yalan. Zenke olayında ise bu kişinin adını anarak yüceltmekte istemiyorum. Zenke'siz de Samsunspor var. Lütfen bu tür oyunculara prim tanımayın. Ben burada önemli değilim, burada Samsunspor önemli. Böyle bir oyuncunun burada işi yoktur'' dedi.

Lig'de düşmenin kaldırılması gibi bir umut olduğunu vurgulayan Bakkal, ''Bu niye olmasın. Belki lig 22 takımlı olacak. İnşallah böyle bir şey olur ve ligde kalırız'' ifadesini kullandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri