Sibel1
Bayan Üye
Ankaragücü teknik direktörü Mesut Bakkal, İ.B.B. maçında ilk kez şans verdiği Ümit Kurt'un ayağının kırılmasına çok üzüldüğünü belirterek, ''keşke Ümit'in ayağı kırılmasaydı da maçı kaybetmeye razıydım'' dedi.
Bakkal, düzenlediği basın toplantısında, Ümit'in hem coşkusuyla hem de isteğiyle takıma çok olumlu sinerji verdiğini söyledi.
İlk kez şans verdiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında bir de gol atan genç futbolcunun şanssız bir şekilde ayağının kırıldığını belirten Bakkal şöyle devam etti:
"Ameliyata gerek görülmedi, inşallah en kısa zamanda aramıza dönecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından takım olarak hem oyunda hem aldığımız sonuç olarak başımız dik çıkıyoruz. Futbolcu arkadaşlarım kendine yakışanı yapmaya devam ediyor. Bu da hem taraftara hem de camiaya inanılmaz derecede umut veriyor. Önümüzdeki dört maçı da kazanacağımıza inanıyorum. Kendimize öyle bir hedef koyduk.''
"Ligin 33'üncü haftasında Fenerbahçe ile yapacağınız maç şampiyonluğu belirlemek açısından büyük önem taşıyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusunu ise Bakkal şöyle yanıtladı:
"Eğer Ankaragücü takımı ligin bitmesine az bir süre kala belirleyici bir takım oluyorsa, bu gücümüz olduğunu gösterir ki bu da beni sevindirir. Teknik direktörlük hayatım boyunca kimsenin pozisyonu beni ilgilendirmedi, Ama ben kazanmayı, ilkleri yapmayı düşünen biriyim.
"Fenerbahçe maçı da çok zor maç. Bizim avantajımız maça çok rahat çıkacak olmamız. Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin şu geldiği noktada yaşanan çekişme çok güzel. Tüm Türkiye kim şampiyon olacak diye bekliyor. Her iki takımı da tebrik etmek gerekiyor. Sondan bir önceki maçımızda belirleyici görülüyorsak, bu sevindirici. İşimizi yapacağız ve kazanmak için oynayacağız."