Bakıyorumda

BravehearTs

Kayıtlı Üye
Bakıyorum da bu aralar tek yaptığım şey sürekli aynı şeyleri yapmak..
Sıkıcı hayatımı çevreleyen daha Sıkıcı insanların eğleniyormuş gibi yapmalarıni izlemek. Yalnızca işi düşünce arayıp soran yüzsüz arkadaş sıfatını taşıyan insanlara katlanmak
Dediğim gibi aynı işler ve sensiz geceler.
Bazen dalıp gidiyorum öyle bilmem ki neye yarar düşünmek neyi getirir geri yada ne kazandırır yeni
yeni ne katar bana yada ne koparır benden
Bu aralar duvarla çok yüz yüze bakar olduk. Üstündeki lekelerle birşeyler anlatıyor bana yada deliriyorum mu ne bilmem.
Bende ona Seni anlatıyorum hoş sanada Seni anlatıyordum yani ha duvara anlatmışim ha sana ikinizde aynı ikiniz de tepkisiz.
Ama yinede bir farkınız var tabi ben Seni sevdikçe sen benden kaçtın ben duvarlarla yalnız kalmayı sevmedikce
onlar üstüme üstüme geldi sağolsun ilgi alakası çok bana senin durumun ise yok sana. Mutluluk hep sana.Yalnızlık hep...

eleştiri serbest

---> Bakıyorumda

güzel))

mutlulugu başkasında ararsanız mutlu olamazsınız mutluluk kimseye baglı değildir...mutluluk insanın kendisindedir kişiler onları biraz yükseltebilir yada azaltabilir o kadar...ama yalnızca mutluluk birine baglı değildir

---> Bakıyorumda

Bakıyorum da bu aralar tek yaptığım şey sürekli aynı şeyleri yapmak..
Sıkıcı hayatımı çevreleyen daha Sıkıcı insanların eğleniyormuş gibi yapmalarıni izlemek. Yalnızca işi düşünce arayıp soran yüzsüz arkadaş sıfatını taşıyan insanlara katlanmak
Dediğim gibi aynı işler ve sensiz geceler.
Bazen dalıp gidiyorum öyle bilmem ki neye yarar düşünmek neyi getirir geri yada ne kazandırır yeni
yeni ne katar bana yada ne koparır benden
Bu aralar duvarla çok yüz yüze bakar olduk. Üstündeki lekelerle birşeyler anlatıyor bana yada deliriyorum mu ne bilmem.
Bende ona Seni anlatıyorum hoş sanada Seni anlatıyordum yani ha duvara anlatmışim ha sana ikinizde aynı ikiniz de tepkisiz.
Ama yinede bir farkınız var tabi ben Seni sevdikçe sen benden kaçtın ben duvarlarla yalnız kalmayı sevmedikce
onlar üstüme üstüme geldi sağolsun ilgi alakası çok bana senin durumun ise yok sana. Mutluluk hep sana.Yalnızlık hep...

eleştiri serbest

Eğer insan mutlu olmayı istemezse o kadar çok bahaneler bulur ki
ve eğer insan birini fazlasıyla özlemişse kopar gider kendinden
ne duvarlar ona arkadaşlık, nede artık yanlızlığı ona yarenlik eder ...

---> Bakıyorumda

yakında gölgemde terkeder beni..
yorumunu haklı bulduğumu belirterek teşekkür ederim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri