' Kontes..
Bayan Üye
Koştum...
Delicesine,yetişircesine,
Dişimi tırnağıma takıp,tüm engelleri aşıp,sana gelircesine
Sana koştum...
Oysa taşlar bile durup durup önüme çıkıyordu.Her köşede biri ket vurmak için beni bekliyordu.
İnanırmısın...rüzgar bile esmiyordu!
Koştum...
Sonuç?...yok
Sebep?...hiç bilinmedi
Zaten aşk delilik değil miydi?
Bunca sene yanlış mı öğretildim?
Gözünü karartıp saçma bi cesaret katmaktı hayata,durup dururken gülmekti,ağlamaktı,sabahlara kadar uyur-uyanır dolanmak evin içinde,her şarkıdan satırlar ezberlemek,uygun sözleri benimsemek...ve bitmez sanmak herşeyi,gitmez sanmak sevdiğini...
Yine de koştum...
Dur desem ne farkederdi?
Gitmezmiydi?
Gözleri birdaha bedenimin herhangi ücra bir köşesine değmezmiydi?
Peki bu gidiş,onca gözyaşıma değer miydi?
Ardınsıra takılıkaldı gözlerim
Çekemedim önce..
Alışık değildim vedasız gidişlere
Dağıldım,parçalandım hücrelerime
Yaş döktüm,kan döktüm gözlerimden...içimden!
Neye,kime hiç düşünmeden
Belki ben sana hiç koşmadım
Belki ben sana hiç ağlamadım
Ne bileyim...
Belki sen bana hiç aşık olmadın
Sen giderken bir elvedaya razıyken
Artık tüm gelişlerine yabancıyım...
Delicesine,yetişircesine,
Dişimi tırnağıma takıp,tüm engelleri aşıp,sana gelircesine
Sana koştum...
Oysa taşlar bile durup durup önüme çıkıyordu.Her köşede biri ket vurmak için beni bekliyordu.
İnanırmısın...rüzgar bile esmiyordu!
Koştum...
Sonuç?...yok
Sebep?...hiç bilinmedi
Zaten aşk delilik değil miydi?
Bunca sene yanlış mı öğretildim?
Gözünü karartıp saçma bi cesaret katmaktı hayata,durup dururken gülmekti,ağlamaktı,sabahlara kadar uyur-uyanır dolanmak evin içinde,her şarkıdan satırlar ezberlemek,uygun sözleri benimsemek...ve bitmez sanmak herşeyi,gitmez sanmak sevdiğini...
Yine de koştum...
Dur desem ne farkederdi?
Gitmezmiydi?
Gözleri birdaha bedenimin herhangi ücra bir köşesine değmezmiydi?
Peki bu gidiş,onca gözyaşıma değer miydi?
Ardınsıra takılıkaldı gözlerim
Çekemedim önce..
Alışık değildim vedasız gidişlere
Dağıldım,parçalandım hücrelerime
Yaş döktüm,kan döktüm gözlerimden...içimden!
Neye,kime hiç düşünmeden
Belki ben sana hiç koşmadım
Belki ben sana hiç ağlamadım
Ne bileyim...
Belki sen bana hiç aşık olmadın
Sen giderken bir elvedaya razıyken
Artık tüm gelişlerine yabancıyım...
Güzel sözler, güzel yazılar, ask sözleri, aska dair, ask şiirleri, sözler, aşk, 2011 aşk sözleri, en güzel şiirler, en güzel sözler, en güzel yazılar, en anlamlı sözler, düşlerforum aşk sözleri, popüler sözler, popüler aşk sözleri, umut yazıları, harbi aşk sözleri, popüler aşk sözleri, beğenilen sözler, beğenilen aşk sözleri, ayrılık şiirleri, ayrılık yazıları, ayrılık sözleri, ayrılık, acı ve aşk, acı sözler, sevgiliye şiirler, sevgiliye sözler, sevgiliye yazılar, nefret yazıları, nefret sözleri, nefret cümleleri, aşk cümleleri, aşk kelimeleri,
2011 ask , 2011 ask nickleri , 2011 ask sozleri , 2011 ask yazilari , 2011 duslerforum ask , 2011 guzel sozler , 2011 guzel yazilar , 2011 popiler sozler , 2011 populer sozler , 2011 sevgi sozleri , aci , aci sozler , aci ve ask , aklima estikce , anlamli guzel cumleler , anlamli guzel sozler , anlamli guzel yazilar , ask , ask cumleleri , ask forumlari , ask kelimeleri , ask siirleri , ask siirleri forumlari , ask sozleri , ask ve sevgi , ask yazilari arsiv , aska dair , aska dair cumleler , aska dair hersey , ayrilik , ayrilik siirleri , ayrilik sozleri , ayrilik yazilari , bakipta goremedigin kadarim , begenilen ask sozleri , begenilen sozler , caresiz satirlar , caresiz sozler , duslerforum ask sozleri , duslerforum guzel sozler , duslerforum ozlu sozler , duslerforum popiler sozler , duslerforum sevgi yazilari , dusslerforum ask yazlilari , en anlamli siirler , en anlamli sozler , en guzel siirler , en guzel sozler , en guzel yazilar , guzel sozler , guzel sozler arsiv , guzel sozler arsivi , guzel yazilar , guzel yazilar arsiv , harbi ask sozleri , harika anlamli sozler , kontesten secmeler , manali guzel sozler , melek , melekden guzel sozler , melekten secmeler , nefret cumleleri , nefret sozleri , nefret yazilari , popiler sozler , populer ask sozleri , populer sozler , sevgi sozcikleri , sevgi sozleri , sevgiliye siirler , sevgiliye sozler , sevgiliye yazilar , siir arsivi , siir arsivi forum , siir arsivi forumlari , siir forumlari , soz arsivi , sozler , umut yazilari , yalnizlik , yalnizlik yazilari
2011 ask , 2011 ask nickleri , 2011 ask sozleri , 2011 ask yazilari , 2011 duslerforum ask , 2011 guzel sozler , 2011 guzel yazilar , 2011 popiler sozler , 2011 populer sozler , 2011 sevgi sozleri , aci , aci sozler , aci ve ask , aklima estikce , anlamli guzel cumleler , anlamli guzel sozler , anlamli guzel yazilar , ask , ask cumleleri , ask forumlari , ask kelimeleri , ask siirleri , ask siirleri forumlari , ask sozleri , ask ve sevgi , ask yazilari arsiv , aska dair , aska dair cumleler , aska dair hersey , ayrilik , ayrilik siirleri , ayrilik sozleri , ayrilik yazilari , bakipta goremedigin kadarim , begenilen ask sozleri , begenilen sozler , caresiz satirlar , caresiz sozler , duslerforum ask sozleri , duslerforum guzel sozler , duslerforum ozlu sozler , duslerforum popiler sozler , duslerforum sevgi yazilari , dusslerforum ask yazlilari , en anlamli siirler , en anlamli sozler , en guzel siirler , en guzel sozler , en guzel yazilar , guzel sozler , guzel sozler arsiv , guzel sozler arsivi , guzel yazilar , guzel yazilar arsiv , harbi ask sozleri , harika anlamli sozler , kontesten secmeler , manali guzel sozler , melek , melekden guzel sozler , melekten secmeler , nefret cumleleri , nefret sozleri , nefret yazilari , popiler sozler , populer ask sozleri , populer sozler , sevgi sozcikleri , sevgi sozleri , sevgiliye siirler , sevgiliye sozler , sevgiliye yazilar , siir arsivi , siir arsivi forum , siir arsivi forumlari , siir forumlari , soz arsivi , sozler , umut yazilari , yalnizlik , yalnizlik yazilari
Son düzenleme: