Bakarmisiniz??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuLca

Bayan Üye
Bazi cevap vermek istedigim konularda konu cevaplama paneli olmuyor yada gozukmuyor acaba genel bir sorunmu? bilgilendirirseniz sevinirim SAYGILAR..

büyük ihtimalle kilitlenmiş kısımlara bakıyosundur admin yada moderatörler bi sayfayı kilitlerse açılana kadar bişey yazamassın :)

Uğursuz arkadaşımız cevabı vermış. Kılıtlenmış konularda konu açılmadıgı surece Kurucu,admin ve mod lar dışında diğer üyelerimiz bir şey yazamazlar

yok hayir onunla alakali bi durum degil.Kilitlenmis konulardan bahsetmiyrm cevaba acik konularda oluyor bu dedigim.Sagol yinede ilgilne cnm

2 gundur bununla karsilasiyorum mesela az evvel bir konuya yazamiyordum simdi yazabiliyorum.Cok slk olmaya baslarsa tekrar yardiminizi isteyebilirim.Tesekkurler

eğer internet kasıyosa ondan olabilir.Bendede bazen kasılınca cevaplama kısmı en son çıkıyo biraz beklemek gerekiyo ondan labilir hallederis işalah :D

Hıçbirzaman oyLe birşey söz Konusu değiL ..

oLursa pc yı kontrol edin ..

yada sayfayı yenıLeyın

ıyı forumLar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri