Bakan Eroğlu: Millettin İradesi Tecelli Edecek

ParadokS

Kayıtlı Üye
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, oyunu Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'nde kullandı.

Türkiye'de demokrasinin gelişiminin halkın seçimlere olan ilgisinden anlaşılabileceğini söyleyen Bakan Eroğlu, "Bütün güç millette, milletin iradesi tecelli edecek" dedi. Geceyi Şuhut İlçesi'nde baba evinde geçiren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, saat 10. 30'da oyunu kullanacağı Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu'na geldi. 1024 nolu sandıkta oyunu kullanan Bakan Eroğlu, kendisinden önce oy kullanan yaşlı bir kadının oy kullanmasına da yardım etti. Bura bir süre vatandaşlarla sohbet eden Bakan Eroğlu, tanıdıklarıyla da hasret giderdi, yaşlıların elini öptü.

Daha sonra salonları dolaşan Bakan Eroğlu, sandık başkanlarına ve görevlilere başarılar diledi.

Şuhut Halk Eğitim Merkezi'ndeki sandık görevlilerine de başarılar dileyen Eroğlu, merkezin yöneticileriyle de sohbet etti, sorunlarını dinledi. Eroğlu'na, burada dokunan çiçek işlemeli bir başörtüsü hediye edildi.

Okul çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Eroğlu, Türkiye'de demokrasinin gerçek manada yerleştiğini söyledi. Bakan Eroğlu, "Demokrasinin gereği seçimler yapılıyor. Sandıkta herkes hür iradesiyle oyunu kullanacak. Milletimizin takdirini bugün akşam göreceğiz. Onların takdiri bizim başımızın tacıdır. Çünkü, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'. Bütün güç millettedir. Milletin iradesi neticede tecelli edecektir. Biz de ona son derece saygılıyız" diye konuştu.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri