Bakan' dan Kuduz Açıklaması

Bezmi$h

Banned
765102_detay.jpg


Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ardahan'da İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Ardahan Öğretmen Evi'nde düzenlenen ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından açıklama yapan Bakan Akdağ, çıkışta yaptığı açıklamada, vatandaşların hastaneye gitmeden aile hekimine gitmesi gerektiğini söyledi.

Vatandaşları bu konuda zorlamadıklarını ifade eden Akdağ, ''Vatandaşlara aile hekimine gitmeden, hastaneye gidemezsiniz demiyoruz. Onun bir takım sebepleri var. Vatandaşları biraz daha aile hekiminden hizmet almaya teşvik etmek lazım. Ardahan'da vatandaşlarımız aile hekimlerini yeterince değerlendirmiyor. Biz vatandaşlarımıza aile hekiminin önemini anlatacağız. Aile hekimleri, uyum sağlığı merkezinde tahlil de yapılabiliyor'' dedi.

Bakan Akdağ, toplantıda bazı konuları ele aldıklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

''Kuduzla ilgili, şehirde önemli bir problem yok ama ülkede kuduzu tamamen kaldırmak istiyoruz. Özellikle il özel idareleri ve belediyelerimiz bu hususta birlikte çalışmalı. Ortak bir protokolle köpeklerin kısırlaştırılması ve aşılarının yapılması meselesini kuvvetlendirmeye çalışacağız.''
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst