Bakabilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By LostmaN

Kayıtlı Üye
Bunu söylemek bana düşmez ama başımdan geçen bi olaydan ders aldım ve adminlerimize bildirmek istiyorum.Ben daha önce bi forumda admin dim kurucu yani.Zamanla birini admin yaptım ve 3 gün sora site haxked olmuş.index basıp hacklemiş hain.

ozkan a sesleniyom kurucuya adminlerimize güveniyom ama onlar da aynısını yapmasın.Bn gebede size söyleyim dedim bn ders aldım sizede söylemek istedim.

Bu tip olaylar Forum ortamlarında sürekli Yansıtıldığı gibi bir çok kişi hala bu yöntemlerle Hackerlık yapmaya çalışıyo Uyarın için saol Fakat Gerekli Güvenlik Alınmakta..

Gereken Tum OnLemLer aLındı bu oLaya karsı zaten .

Hıc bır admın duyuru fıLan ekleyemıyor ..

Ayrıca Sıtede AdmınLerımızın Hepsı GuvenıLır + eskı AdmınLerdır .

Zamanında özkanında basina qeLmis bunlar.

Baya baya bi ders almis yani

onun icin öyle her önüne gelene yetki vermez

saoLasın.

konu locked.

nasıLda tanıyor admınlerım benı ... :))

+

bılındıgı gıbı bızde yabancı admın yok admınlerın hepsı yuz yuze tandıgımız ınsanlar veya

kımlık bılgılerınden acık adresıne kadar bıılgıdıgımız ınsanlar yanı hata yapıcak admın yok ...

tesekkurler uyarın ıcın

gereken önlemleri zatan özkan abi aldi.. ztn her gelen admin oliyor diye bisi yok önce egitimden geciyor basari gösteren hazimmi olanlar deneniyor.. Site Ztn 24 Saat Kontrol altinda . yedekleri aliniyor.. hacke karsi Korumali yani.. Hayatta insan 2 kez hata yapar sanmiyorum özkan abinin bir 3 cü hataya acik olduqunu uyarin icin Tskler ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri