modaezo
Bayan Üye
ya benim bir kardeşim var ismi yağmur birde kankam var hilal biz hilalle yaklaşık 1 sene önce tanıştık.tanıştığımızdan beri sürekli caddede gezeriz hilalle tanıştığımızda şener diye biriyle çıkıyordu şener le şuan okadar yakınımki onun annesiyle benim annem aynı yerde çalışıyor. abi, diye ölüyorum. hilal kimin ona çıkma teklifi ediceğini anında çocuk geliyor çıkma teklifini yapıştırıyor kıza bıktım şenerden sonra alperle muratla ömürcanla çıktı şimdi gözü alperin benzeri hiddaya girdik iki güne tavlayabilicekmi diye ama çokta güzel değil kız ama aramızda sanki dünyanın en güzeliymiş gibi durur davranmır sinirime batar yani kendini beğenmiş biz motor tutkunuyuz motor geçsin ilk önce üzerindekine sonra motora bakarız sonrada ensesine veya kuyruğuna muratta zaten motorsiklet sürücüsü. bir motor geçsin aaa bana baktı gösleini yerim ensesine kurban oluyum bana baktı gözgöze geldik çok tatlı gibi sözler söyler arkadaş her erkek sanamı bakıcak yha :91::91:abime gelelim abim de hilalden sonra nurhan diye biriyle çıktı o zamnları unutmam sırf o yüzden disipline gitmiştim kavaga çıkardı kavgada okula giderken qabimde vardı abim hiç bişi yapmadı en sonunda nurhana bir tokat attıı kıyamet koptu asıl kavga o an başladı ailerimiz geldi nurhanlar evi filan bastılar kızı döveriz sorun değilde kilo problem ayı bigi mubarek abim nurhanla çıktığını öğrenin ce ağladım ama günlerce en sonunda bayıoldım ağlamaktan nurhanda okula gidince ayrılırım istersen dedi sadece abimi mutlu et abm hep üzüldü hiç mutlu olmadı tek istediğim abimi mutlu et dedim ve sıraya geçtim yere oturdum ağladım sınıftaa artık ağlak kız diye çıktı ismim ondan sonra ayrıldı abim ondan kızonu bırakmıyor. birakmadığı gibi dişi sinek kondurmuyor en sonunda abim nurseli diye biriyhle çıktı ama kıs melerk gibi biz ön yargılı davrandık abimin aklını çelmeye çalıştım ama abimi arıyınca telefonda o çıktı urseli kedi yavrusu söyle dedi beni tanımıyordu öyle garip oldumki ben ailemden hiç sevgi alamadım urseliyle abim sözlendiler sözlenmek içinde bin dreden su getirdiler anlık oldu annesi var nurselinin ilknur abla şeytanı geçer nasıl biri evlendirmiyor kızı ama birbirlerine o kadar aşık larki benim öyle iyi anlaşan böyle sevgi dolu bir annem babam olmasını isterdim annesibir gün evi bastı kızı dövdü bir şey yapamadım deli kadın banada vuruyor of of gelelim bana ben öyle duygusalımki sevdimmi tam sevenlerden canı yandımı tam yananlardan bu zamana kadar kimseyle çıkmadım çünkü canımın yanmasını istememiştim ama şuan o kadar garipki sevgiden mahrum kalmak gibi bir şey ailem mesela babam büyük adamı döver gibi döver annem başının etini yer kardeşim her işe burnunu sokar iyide dayak yer hatta kardeşimde yağmurda bu siteye üye yağmurum diye ama canım çok yanıyor nefes alma problemim var korktugumda heycanlandığımda nefes alamıyorum bir gece kalktım su içti yazı yazıyım dedim başım döndü göslerim karardı nefes alamadım yere düştüm kafamı komidine vurdum nefes alamadığımda bağramadım annemlere:19: işte sabah basım şişmiş kalktım hilalin annesi babasıyla ayrı bir ara hilal üvey annesi nin yanında yani babasının yanında kalıyordu o yüzden 6 sınıfta okulu bıraktı üvey annesi okula göndermedi şuan öz annesinin yanında ama sürekli dayak yiyor bir keresinde annesi kafasını kırmıştı:91::91: kanıyordu gittik pasuman yaptırdık hastanelik oldu BENİM BİRGÜNÜM GÜZEL GEÇMEZ AĞLAMADAN DURMAM DURAMAM ne yapabilirim ki :19::19:kız şimdi ise ne mi oluyor hilal alperin kopyasını ayarlıyor yağmur volkanı kendine ayarlamaya çalışıyor annemler dövüyorlar sürekli bizi ben mi ben sevdiğimi içime saklayarak mutluluğu huzuru aşkı çerçeveletip duvara asdım baktıkça hatırlıyım diye :174::174::174::174::174::174::174::174::174:
şimdi ben ne yapyım hilal gibi kendimi beyeniyimmi yoksa kendim olup aşık olduğumda veya mutlu olduğumda hepsini içimemi atıyıkm veya ben NE YAPIYIM ??????????:147::147::147::147::147::19::19::19:
şimdi ben ne yapyım hilal gibi kendimi beyeniyimmi yoksa kendim olup aşık olduğumda veya mutlu olduğumda hepsini içimemi atıyıkm veya ben NE YAPIYIM ??????????:147::147::147::147::147::19::19::19: