Bak Alex...

karagümrük

Kayıtlı Üye
Aykut Kocaman, takım kaptanı Alex'le çok özel bir görüşme yaptı.

"70. dakikada oyundan çıkıyorsan, bu seni takımda istemiyorum ya da göndereceğim anlamına gelmez. Ancak böyle bir şey oluyorsa, demek ki performansından da memnun değilim"

Fenerbahçe’deki Brezilyalı oyuncularla arasının pek iyi olmadığı sürekli yazılıp, çizilen teknik patron Aykut Kocaman, önceki gün Sambacılar’a özel bir toplantı düzenledi. Bu toplantıda kaptan Alex’in 90 dakika sahada kalamayışı masaya yatırıldı. Düşüncelerini açık açık dile getiren Kocaman, kaptanına, “70’inci dakikada oyundan çıkıyorsan, bu seni takımda istemiyorum ya da göndereceğim anlamına gelmez. Ancak böyle bir şey oluyorsa, demek ki performansından da memnun değilim.

90 dakika oynamak istiyorsan, daha fazlasını yapman gerekiyor” ifadelerini kullandı. Alex ile birlikte Kanarya’nın diğer Brezilyalı yıldızları Santos, Cristian, Bilica’ya da gözdağı veren Kocaman, “Önümüzdeki sezonun transfer planlamasını devre arasına kadar bitireceğim. Şu anda sizden memnun değilim. Yeni sezon planları arasında yer almak isteyenler kendini geliştirip, bunu bana göstermeli” dedi. Rahat hatta zaman zaman umursamaz tavırlarıyla bilinen Brezilyalı oyuncuların bu toplantıdan bir hayli tedirgin ayrıldıkları öğrenildi.

Fanatik

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri