Bahçeli'ye kurt adam benzetmesi

Mjoy

Kayıtlı Üye
AK Partili Hüseyin Çelik, MHP ve CHP'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde bugün basın toplantısı düzenledi. Çelik, dün TBMM'deki grup toplantılarında AK Parti'ye yüklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye cevap verdi.

CHP'NİN KÖKENİNDE ANALARIN GÖZYAŞI VAR
İlk olarak CHP Genel Başkanı'na seslenen Çelik, "Kılıçdaroğlu diyor ki; herkes geldi gitti, ama CHP dimdik ayakta. Ama Çemberlitaş'taki Dikilitaş da asırlardır orada dimdik ayakta. İşte öyle ayakta. Ben daha önce söyledim. Biz Türkiye'nin en eski partisiyiz' diyorlar. Kusura bakmayın CHP'de de değerli insanlar var, ama CHP Türkiye'nin en eskimiş partisidir. Azeri kardeşlerimizin bir sözü var, eskiye kadim eskimiş olana köhne derler. Sadece Kılıçdaroğlu'nun CHP ile ilgili bir fikrine katılıyorum, gerçekten doğru tespitte bulunuyor. 'Bizim köklerimizde anaların gözyaşı vardır' diyor. Vallahi doğrudur, CHP anaların gözyaşını bol bol akıtmıştır. Tek parti döneminde yapılanlara bakın. CHP'nin köklerinde gerçekten anaların gözyaşı var." dedi.

'KURT ADAM' BAHÇELİ
Ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye değinen Çelik, "Sayın Bahçeli malumunuz o sakin beyaz elbiseli Bahçeli, kürsüye çıktığı zaman hani kurtlu bilim kurgu filmlerinde var ya; akşam ay çıktığında başka şekil alırsınız. Bahçeli kürsüye çıkınca bu şekli alıyor. Küfrün, hakaretin, tahkirin, tezyifin, iftiranın yalanın dolanın haddi hesabı yok." değerlendirmesinde bulundu.

---> Bahçeli'ye kurt adam benzetmesi

adamın kısılıgıyle dalga gecmeseler olmuyor sıyaset ayrı sey karakter ayrı piss
bahcelıye laf yok.

"Birkaç Mehmet öldü diye meclisi toplayamayız ! " diyen Hüseyin Çelik'e de bakın siz neler döktürmüş öyle ...

CHP Türkiye'nin en eskimiş partisidir. Azeri kardeşlerimizin bir sözü var eskiye kadim eskimiş olana köhne derler.

Evet doğru , Chp Türkiye'nin fikir,ideolojik olarak , Atatürk ilke ve inkılaplarından uzaklaşmış en eskimiş partisidir !

Azeri değil ! Azerbaycan Türk'ü ! "Azeri " farklı bir anlam içeriyor ve Azerbaycanlılar Azeri kelimesinden hiç hoşlanmazlar !

Ayrıca Azerbaycan nerden sizin kardeşiniz oluyor ? Azerbaycan TÜRK'LERİN kardeşidir !

CHP anaların gözyaşını bol bol akıtmıştır. Tek parti döneminde yapılanlara bakın. CHP'nin köklerinde gerçekten anaların gözyaşı var." dedi.

Bu cümleyi kuran biri şuan da ülkemizin içinde bulunduğu durumun farkında olmayabilir mi ? Tabiki matrak geçiyor ... İyi güzel diyorsun da Akp döneminden beri verilen şehit sayısından , ağlayan Anaların göz yaşlarından haberiniz varmı ? Tabi ki haberiniz yok en başta da dediğim gibi "birkaç mehmet" olarka geçiyor sizin tanımınızda ...

Bahçeli kürsüye çıkınca bu şekli alıyor. Küfrün hakaretin tahkirin tezyifin iftiranın yalanın dolanın haddi hesabı yok." değerlendirmesinde bulundu.

Devlet Bahçeli'yi pek sevmem ama şu yukarıda ki açıklama çok yakışıksız !
Ülke kaosun içerisin de , teröristler cenaze töreni yapıyor,yaz aylarında 10ar 15er şehitler veriyoruz 3 günde bir , buna rağmen ülkede en büyük silahı olan Ülkücüler'i sokağa dökmüyor Bahçeli ! Ama tahrikle suçlanıyor yinede !

Ayrıca yalan dolanı siz daha iyi bilirsiniz .. Tıpkı referandum zamanı eski ülkücü,yeni ülkücü ayrımı çıkardığınız gibi !

Seçim zamanı Mhp yi baraj dışı bırakmak için özel hayatlarına insanların burnunu sokup evlerine kamera yerleştirip seks kasetleri çıkaranların böyle açıklamalar yapmaları trajedi !

"Birkaç Mehmet öldü diye meclisi toplayamayız ! " diyen Hüseyin Çelik'e de bakın siz neler döktürmüş öyle ...

Evet doğru , Chp Türkiye'nin fikir,ideolojik olarak , Atatürk ilke ve inkılaplarından uzaklaşmış en eskimiş partisidir !

Azeri değil ! Azerbaycan Türk'ü ! "Azeri " farklı bir anlam içeriyor ve Azerbaycanlılar Azeri kelimesinden hiç hoşlanmazlar !

Ayrıca Azerbaycan nerden sizin kardeşiniz oluyor ? Azerbaycan TÜRK'LERİN kardeşidir !

Bu cümleyi kuran biri şuan da ülkemizin içinde bulunduğu durumun farkında olmayabilir mi ? Tabiki matrak geçiyor ... İyi güzel diyorsun da Akp döneminden beri verilen şehit sayısından , ağlayan Anaların göz yaşlarından haberiniz varmı ? Tabi ki haberiniz yok en başta da dediğim gibi "birkaç mehmet" olarka geçiyor sizin tanımınızda ...

Devlet Bahçeli'yi pek sevmem ama şu yukarıda ki açıklama çok yakışıksız !
Ülke kaosun içerisin de , teröristler cenaze töreni yapıyor,yaz aylarında 10ar 15er şehitler veriyoruz 3 günde bir , buna rağmen ülkede en büyük silahı olan Ülkücüler'i sokağa dökmüyor Bahçeli ! Ama tahrikle suçlanıyor yinede !

Ayrıca yalan dolanı siz daha iyi bilirsiniz .. Tıpkı referandum zamanı eski ülkücü,yeni ülkücü ayrımı çıkardığınız gibi !

Seçim zamanı Mhp yi baraj dışı bırakmak için özel hayatlarına insanların burnunu sokup evlerine kamera yerleştirip seks kasetleri çıkaranların böyle açıklamalar yapmaları trajedi !

+rep

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri