Baharatlı Tavuk (Çin Yemeği)

ashli

Bayan Üye
Baharatlı Tavuk (Çin)

Malzeme
- 1 paket tavuk budu (4 Adet)
- 1 paket tavuk kemiksiz kalça (4 Adet)
- 6 yemek kaşığı sıvı Sana
- 1 yemek kaşığı köri
- 2-3 iş sarımsak
- 1 yemek kaşığı bal
- 1 tatlı kaşığı zencefil
- 1 litre hindistan cevizi sütü
- Tuz-karabiber

Hazırlanışı
Tavukları paketten çıkarıp, yıkayınız.
Yayvan bir tavada sıvı Sana?yı kızdırıp, köriyi ilave ederek kızdırınız.
Sarımsakları ayıklayıp, kıyınız ve köriye ilave edip, kavurunuz.
Tavukları ilave edip, renkleri dönünceye kadar kavurunuz.
En son olarak, bal zencefil, tuz ve karabiberi ekleyip 10 dakika sote ediniz.
En son hindistan cevisi sütünü ekleyip tavukları yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirip servis ediniz.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst