Bahar Kebabı

Efsunkar

Bayan Üye
Malzemeler

2 kuru soğan veya 8-10 adet arpacık soğan

yarım kg bonfile, kuşbaşı doğranmış 2 adet patates

2 adet kereviz
2 adet havuç
1 su bardağı dondurulmuş veya konserve bezelye
kaynamış su
images

Hazırlanması:
Soğanları soyup etlerle beraber kavurun. Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini sağlayın.
Sebzeleri soyup küp küp doğrayın. Sırayla patates, havuç ve kerevizi ekleyip kavurmaya devam edin.
Eğer dondurulmuş bezelye kullanıyorsanız tencereye ilave edin. Üzerlerini geçecek kadar kaynamış su ekleyin. Konserve kullanıyorsanız sebzeler pişip etler iyice yumuşadıktan sonra da ekleyebilirsiniz.
En son tuzunu ilave edip servis yapın.

Alıntı
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst