Bağımsız Türk devletlerinden en çok hangisini seviyorsunuz?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 Ocak 2016 #2 ---> Bağımsız Türk devletlerinden en çok hangisini seviyorsunuz? Hepsini severim :R Hangisini daha cok sevdigimi dusunmedim hic
---> Bağımsız Türk devletlerinden en çok hangisini seviyorsunuz? Hepsini severim :R Hangisini daha cok sevdigimi dusunmedim hic
Sibel1 Bayan Üye 11 Ocak 2016 #3 ---> Bağımsız Türk devletlerinden en çok hangisini seviyorsunuz? hepsini seviyorum, ama Azerbaycan'a karşı daha başka bir sevgi besliyorum
---> Bağımsız Türk devletlerinden en çok hangisini seviyorsunuz? hepsini seviyorum, ama Azerbaycan'a karşı daha başka bir sevgi besliyorum
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 11 Ocak 2016 #4 ---> Bağımsız Türk devletlerinden en çok hangisini seviyorsunuz? Minik' Alıntı: hepsini seviyorum, ama Azerbaycan'a karşı daha başka bir sevgi besliyorum Genişletmek için tıkla ... +1912 aynı fikirdeyim
---> Bağımsız Türk devletlerinden en çok hangisini seviyorsunuz? Minik' Alıntı: hepsini seviyorum, ama Azerbaycan'a karşı daha başka bir sevgi besliyorum Genişletmek için tıkla ... +1912 aynı fikirdeyim
M Moreas Bayan Üye 11 Ocak 2016 #5 ---> Bağımsız Türk devletlerinden en çok hangisini seviyorsunuz? Azerbaycan