Baduç kavurması

İnci

1907
Prenses
Baduç kavurması
Malzemeler
1/2 kg. taze fasulye (yöresel adı baduç)
1 adet iri kuru soğan
2 adet yeşil biber
3 adet domates
2 adet yumurta
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı margarin veya sıvıyağ


Yapilis Tarifi
İnce doğranmış soğan geniş bir tencereye koyulan yağda iyice sararana dek kavrulur. Doğranmış yeşil biber rendelenmiş domates tuz karabiber ilave edilir. Kaynamaya başlayınca enlemesine 1-15 cm eninde doğranmış yeşil fasulyeler eklenir. Fasulyeler iyice yumuşayıp pişince yumurtalar üzerine kırılır ve karıştırılır. Yumurtalar da pişince sıcak olarak servise sunulur.

Afiyet olsun.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst