Malzemeler
.
2 büyük elma ( İçi alınmış ve doğranmış )
.
6 kuru incir ( kıyılmış)
.
2 Kereviz ( doğranmış )
.
1 / 2 bardak yağsız limonlu yoğurt
.
2 yemek kaşığı kıyılmış badem
.
2 havuç (soyulmuş ve rendelenmiş)
Hazırlanışı
Küçük bir kapta, elma, incir ve kereviz birleştirin.
Daha sonra yoğurt ekleyin ve iyice karıştırın.
Tabağa servis ettikten sonra üzerine badem ve havuç rendesini ekleyin.
.
2 büyük elma ( İçi alınmış ve doğranmış )
.
6 kuru incir ( kıyılmış)
.
2 Kereviz ( doğranmış )
.
1 / 2 bardak yağsız limonlu yoğurt
.
2 yemek kaşığı kıyılmış badem
.
2 havuç (soyulmuş ve rendelenmiş)
Hazırlanışı
Küçük bir kapta, elma, incir ve kereviz birleştirin.
Daha sonra yoğurt ekleyin ve iyice karıştırın.
Tabağa servis ettikten sonra üzerine badem ve havuç rendesini ekleyin.