Bademli Muhallebi

İnci

1907
Prenses
Malzeme:
4 su bardağı süt
60 gram badem içi
6 çorba kaşığı Tozşeker
Yarım su bardağı Bizim Mutfak Un
40 gram Teremyağ
Üzeri için :
1 kase Pişmaniye
isteğe göre toz antepfıstığı

Sütün yarısını badem içleriyle beraber blenderden geçirdikten sonra kalan sütle karıştırın. Teremyağ'ı bir tencerede eritip unu ilave edin. Kısık ateşte karıştırın. Bademli sütü ekleyip birkaç taşım kaynatın. Şekeri ekleyip erimesini sağlayın. Ocaktan alın, kaselere paylaştırın. Soğuyunca muhallebiyi ters çevirerek servis tabağına aktarın. İsteğe göre pişmaniye ve toz antepfıstığı ile süsleyin. Servis yapın.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst