Bademli Mozaik Pasta

İnci

1907
Prenses
250 gr pötübör bisküvi
125 gr tereyağı
1/2 çay bardağı tozşeker
2 tepeleme yemek kaşığı kakao
1 adet yumurta
1/2 su bardağı ince çekilmiş badem içi
1 paket vaniya

1 Tereyağını eritip ocaktan alın ve derin bir kaba aktarın.Tozşeker, kakao ve oda sıcaklığında bekleyen yumurtayı ilave edin. Vanilyayı ekleyip çatal ya da tel çırpıcı yardımıyla iyice çırpın.
2 Diğer taraftan, bisküvileri neredeyse kuru fasülye tanesi büyüklüğünde kırıp karışıma katın. Çekilmiş badem içini de ekleyip elinizle ya da kaşıkla iyice karıştırın.
3 Büyük boy bir cam kasenin içini kestiğiniz buzdolabı poşetiyle ya da streç filmle kaplayın.
4 Hazırladığınız kanşımı kaseye bastırarak yerleştirin. Buzdolabına koyup 4-5 saat bekletin.
5 Servis tabağına ters çevirip üzerindeki poşeti sıyırın. İsterseniz ılıhale gelince üzerine hazır çikolatalı sosla hazırladığınız süslemeyi yapın. Dilimleyerek servise sunun.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst