Hestia
Bayan Üye
Bademli Alabalık Tava
Malzemeler:
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.
Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
AFIYET OLSUN...
Malzemeler:
- 4 Adet Alabalık Fileto
- 50 Gram Un
- 3 Adet Yumurta
- 100 Gram File Badem
- Yeteri kadar Tuz
- Yeteri kadar Biber
- 1 Su Bardağı Sıvıyağ (Kızartmak İçin)
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.
Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
AFIYET OLSUN...