Bademli Alabalık Tava

Hestia

Bayan Üye
Bademli Alabalık Tava

bademli_alabalik_tava.jpg


Malzemeler:
  • 4 Adet Alabalık Fileto
  • 50 Gram Un
  • 3 Adet Yumurta
  • 100 Gram File Badem
  • Yeteri kadar Tuz
  • Yeteri kadar Biber
  • 1 Su Bardağı Sıvıyağ (Kızartmak İçin)
Yapılışı:
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.
Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
AFIYET OLSUN...
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst