4 dilim balık
250 gr badem
200 gr fındık
rezene tohumu
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 limon suyu
su
60 gr tereyağı
tuz
Kaynayan suya badem ve fındıkları atın, biraz haşlandıktan sonra, bademin zar kabuklarını soyun. Bir tavaya tereyağını koyup eritin balık dilimlerini 2 taraflı kızartın, balıkları aldıktan sonra kırmızıbiber, rezene tohumları, badem ve fındığı kavurun, biraz sonra limon suyunu ekleyin, bu sosu balık dlimleri ile servis yapın.
250 gr badem
200 gr fındık
rezene tohumu
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 limon suyu
su
60 gr tereyağı
tuz
Kaynayan suya badem ve fındıkları atın, biraz haşlandıktan sonra, bademin zar kabuklarını soyun. Bir tavaya tereyağını koyup eritin balık dilimlerini 2 taraflı kızartın, balıkları aldıktan sonra kırmızıbiber, rezene tohumları, badem ve fındığı kavurun, biraz sonra limon suyunu ekleyin, bu sosu balık dlimleri ile servis yapın.