Babamın uyguladığı şiddet annemi evden kaçırdı. Beni de çok mutsuz etti.

` Nur ~

Bayan Üye
Rumuz: Baharı bekleyen kumru

Dertlerimin Dermanı Güzin Abla'm

İçine düştüğüm karışık durum karşısında çok çaresizim.Bunun için tek çıkar yol olarak sizi görerek bu mektubu yazıyorum. Ben 19 yaşında bir delikanlıyım. Bu 19 yılıma doldurduğum acılar beni çok yıprattı.Çok kez intiharın eşiğinden döndüm.Hayata ipince bir pamuk ipliğiyle bağlıyım adeta.

Annem 5 yıl kadar önce babamın uyguladığı şiddete dayanamayıp evi terk etti.Son beş yıldır babamla yaşıyorum tabi buna yaşamak denirse.Liseden sonra okumama izin vermedi.Kendisi çalışmadığı halde beni zorla çalıştırarak sırtımdan geçiniyor.

Yaşamak için bir neden göremiyordum ki O karşıma çıktı.Adını bile bilmiyorum ancak onu çok seviyorum.Her gün okuluna giderken görüyorum onu.

Ne yapmalıyım bilmiyorum.Onunla bu konuda konuşursam vereceği en ufak bir olumsuz tepki beni yıkar! Zaten bunu söylemeye de cesaretim yok. Güzin Abla lütfen bir yol göster...!! Cevabını dört gözle bekleyeceğim...D.C

Sevgili oğlum, bence her şeye rağmen ona açılmalısın...böyle beklemekle eline bir şey geçmeyecek nasıl olsa... Bu durumda hiç değilse ya umudun gerçekleşmiş olur...ya da umudunu keser, gönlünü başka bir aşka açabilirsin...Böyle bekleyerek onu bir başkasına kaptırma tehlikesi de var tabii. Ama sanırım sen ailendeki bu geçimsizlik ve şiddet nedeniyle birine tutunma ihtiyacı içindesin...yüreğin sevme ihtiyacı içinde... henüz çok gençsin, elbette Birçok kez seveceksin... sevileceksin...

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri