Babalar Gunu Smsleri

Gülümse.

Bayan Üye
# Babanin Rolu, Yuz Ogretmeninkine Bedeldir.

# Insan Babasina Borclu Oldugu Saygiyi, Ancak Baba Olunca Duyar.

# Baba Sevgisini Koru. O Sevgiyi Kesip Atarsan, Tanri Da Senin Mutluluk Isigini Sondurur.

# Cok Sevdigim Canim Babacigima Kucak Dolusu Sevgilerimi Sunar, Babalar Gununu Kutlarim.

# Sen Gullere Ozenme Guller Sana Ozensin Uzme Tatli Canini Sen Gullerden Guzelsin Ozgurluk Kadar Ozel Guller Kadar Guzelsin Benim Guzel Babacigim...

# Uzerime Sabir Tohumu Ekip Sevgiyle Suladigin Gulunun Bilmeni Istedigi Bir Sey Var Seni Cok Seviyorum.

# Evimizin Gunesi Bir Tanesi Olan Canim Babama Kucak Dolusu Sevgi Ve Saygilarimla Babacigim Bir Gunumde Degil Her Gunumdesin.

# Dunyadaki Ciceklerin En Guzeli Guldur Gullerin En Guzeli Ise Sen Gunun Kutlu Olsun Babacigim.

# Atesin Yaktigindan, Gunesin Hareket Ettiginden, Gercegin Bir Yalan Oldugundan Kuskulan Fakat Benim Seni Sevdigimden Asla Kuskulanma Babacigim, Babalar Gunun Kutlu Olsun.

# Bir Baba, Kendi Mutlulugundan Cok, Cocuklarinin Mutlulugu Ile Mutlu Olur.

# Cocukluk Caginda Baba Korumasindan Daha Guclu Bir Ihtiyac Dusunemiyorum.

# Babanin Mirasini Mi Istiyorsun? Bilgisini Ogren. Onun Parasini Hemen Harcayabilirsin.

# Babanin Erdemleri Cocuklarinin Servetidir.

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri