Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #2 ---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? Anne tarafını daha çok seviyorum.
Valetta Bayan Üye 2 Tem 2012 #3 ---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? Anne tarafını daha çok seviyorum.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 2 Tem 2012 #4 ---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? Anne tarafı
REiSS Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #5 ---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? İki Tarafı da Seviyorum Ama Sanırım Anne Tarafı Biraz Daha Ağır Basar
---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? İki Tarafı da Seviyorum Ama Sanırım Anne Tarafı Biraz Daha Ağır Basar
Silencio Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #6 ---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? Baba tarafını daha çok seviyorum
Director23 Banned 2 Tem 2012 #7 ---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? Anne tarafı.
yesil83 Bayan Üye 2 Tem 2012 #8 ---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? anne tarafini demis cogu kisi hala amca dahami uzak nedir? bende anne tarafini daha cok seviyorum, babamlar 3 kardes. 3 cude erkek. babamin akrabalarini tanimiyorum zaten.
---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? anne tarafini demis cogu kisi hala amca dahami uzak nedir? bende anne tarafini daha cok seviyorum, babamlar 3 kardes. 3 cude erkek. babamin akrabalarini tanimiyorum zaten.
N ` nazLı .. Bayan Üye 2 Tem 2012 #9 ---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? Anne tarafını daha çok seviyorum. Baba tarafını pek tanımam
---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? Anne tarafını daha çok seviyorum. Baba tarafını pek tanımam
Elsa Bayan Üye 3 Tem 2012 #10 ---> Baba tarafınızı mı daha çok seviyorsunuz,anne tarafınızı mı ? Baba tarafı.