Aziz Yıldırım Tutuklandı !

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
267988_10150254773716506_817251505_7567482_4498413_n.jpg

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında,tutuklandı.
Savcılık sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle 2 gün önce mahkemeye sevk edilen ancak rahatsızlığı nedeniyle iki kez hastaneye sevk edilen Aziz Yıldırım'ın, İstanbul nöbetçi 14. Ağır ceza Mahkemesindeki işlemleri tamamlandı.
Mahkemenin tutuklanması yönünde karar verdiği Yıldırım'ın, Metris Cezaevi'ne götürülmesi bekleniyor

Son düzenleme:
---> Aziz Yıldırım Tutuklandı !

Olayı taa nerelere çekiyosunuz. Kına yakın olsun bitsin...

Olayı taa nerelere çekiyosunuz. Kına yakın olsun bitsin...
Kusura bakmada olaya bu kadar basit yönden bakarak renginizi bu ciddi konudada bırakamadığınız belli oluyor.
Bugün bağdat caddesinde sormak lazım olayları taa nerelere çektiklerini.Atatürk pankartı açanlara,Amigo sefanın cemaat aleyhine bağıranları neden dövdürmüş diye sorun.Olayın cemaatle Atatürkle alakası neyse 1923 lede alakası odur.

Atatürk posteri her defasında açılır. Sefanında kendi kişisel olayıdır.

Bende kına yakın işte diyorm bi şey demiyorm

Atatürk posteri her defasında açılır. Sefanında kendi kişisel olayıdır.

Bende kına yakın işte diyorm bi şey demiyorm
Şikenin,Örgüt kurma ve silahlandırmanın Atatürkle alakası yok.Sefanın kişisel olayı mı bilmem ama Sefa tayfanı al git diyolardı.Biraz kitlesel bir hareket.
Alttaki yazıyı okursan aslında nasil birinden kurtulduğunuzu hatta kurtulduğumuzu görürüz.

Aziz yıldırım büyük başkan mı?

Pazar gününden beri yazmadım. İstedim ki gözaltılar bitsin, Aziz Yıldırım hakim karşısına çıksın sonra yazayım. Dört gün oldu, Aziz Yıldırım’ın hakim karşısına çıkacağı yok. Belli ki Mehmet Haberal taktiği uygulayıp, işi uzattıkça uzatacak, hastaneyi mesken tutacak, yazmaya karar verdim.

Aziz Yıldırım aslen Diyarbakır’lı dır. Gençliğinin önemli bölümü babasının memuriyeti sebebiyle Düzce’de geçmiştir. Evliliğini de Düzce’den yapınca Yıldırım’ın asıl memleketi burası olmuştur. Aziz Yıldırım’ın babası orta halli bir memurdu, Aziz ve kardeşlerini dayısı okuttu. NATO müteahhiti dayı, Aziz’i de NATO müteahhiti yaptı. Allah yürü ya Aziz kulum dedi, Aziz yıldırım yürüdü… Her ne kadar vergi listelerinde adı pek görülmese de, süper paralar kazandı… İşi sebebiyle pek çok generalle sıkı dostluklar kurdu, derin ilişkileri oldu. Annesini çok seven Aziz, babasını asla sevmedi, görüşmedi.

Fenerbahçe başkanlığı öncesinde pek tanınmayan Aziz Yıldırım, 1992 yılında çocukluk arkadaşını, 3.Lig takımı Düzcespor’a başkan yaptırdı. Mehmet Öztürk (Köse Mehmet) başkan olmuştu ama, ipler daima Aziz’in elindeydi. Bu dönemde Aziz Yıldırım Fenerbahçe yönetimince istenmeyen adamdı, hatta onu sevmeyenler “Mikser” lakabı takmışlardı. O zamanlarda bile Aziz Yıldırım’ın tek bir hayali vardı, “Fenerbahçe’ye başkan olmak…” Bunu çevresi ile paylaşıyor, tarih veriyordu; 1996… Araya Ali Şen’in başkanlığı girince, hayalini bir yıl sonra gerçekleştirebildi.

Düzcespor döneminde Aziz beyin, bu gün suçlandığı her şeyi o günlerde de uyguladığı yönetimdekiler tarafından dillendirilirdi. Düzce’nin mahalli ve ulusal basının spor muhabirleri ve tirübün liderleri ile akçeli ilişkileri de o dönem konuşulan konular arasındaydı. 1994 yılında Düzcespor şampiyon oldu, 2.lige çıktı. Aziz Bey yönetim oluşturun, takıma sahip çıkın diyerek takımdan elini kısmen çekti. Yeni yönetime 500 milyon nakit ve 2 futbolcu verdi, "desteğim sürecek" dedi. Daha sonra Düzce’de bir caddeye annesinin adının verilmesini talep etti. Belediye Aziz Yıldırım’ın annesinin adını bir sokağa vermeyi kabul etti, Aziz bey caddeye verilmesinde ısrar etti…

Annesinin adı caddeye verilmeyince Aziz Yıldırım Düzce’ye ve Düzcespora küstü, desteğini çekti. “Düzcespora bundan sonra benden kuruş çalışmaz” dedi. İki sene de takıma 2,5 milyon dolar para harcadım diyerek parasını istediyse de, araya hatırlı kişiler sokularak vazgeçirildi…

Fenerbahçe Başkanı olduktan sonra Aziz Beyin mafyöz ilişkileri büyüyerek devam etti. Fenerbahçe alt yapısını Mecnun Odyakmaz’a teslim etti. Tirübün liderlerini maddi olarak kendine bağladı. Fenerbahçe kendi kalecisini dövdürecek kadar küçültüldü…

Şimdi bir çok Fenerbahçeli taraftar bana kızacak, küfredecek. Ben ne Galatasaraylıyım, ne Beşiktaşlı. Trabzonsporlu da değilim. 1997 yılında, “Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığını bırakıncaya kadar taraftarlığımı dondurdum” diyen bir Fenerbahçeliyim…

Yazılan her haberi, her iddiayı okuyorum. Okuduğum hiçbir habere ve hiçbir iddiaya şaşırmıyorum.Çünkü Aziz’i iyi tanıyorum, tarzı bu… Düzce’ye maç için gelen bir takım Koru motelde kalırken, motelin ahçılarına, futbolcuların yemeklerine ilaç katsınlar diye para gönderen adamdan ne beklenir? Sonra yönetimiyle oturup “Futbolcular kıçlarını tutamayacaklar” diyerek kahkahalarla gülen adamdan ne beklenir?

Şike skandalı patlamasaydı Fenerbahçe camiası da, Türk futbolu da Aziz’den kurtulamazdı.

Fenerbahçe, adına sürülen lekeyi temizlemek için Aziz’in adını camiadan söküp atmalıdır. Akrabalarını ve adamlarını da… Bu biraz zor olur. Zira Aziz, Fenerbahçe’nin bana 150 milyon dolar borcu var der, belgelerini koyar ortaya, kimse bu borcun altına giremeyeceği için, bir adamını kulübün başına oturtur, tarzı bu… Medyada ki besleme gazetecileri Aziz şak şakçılığına devam ederler, tarzı bu…Besleme amigolar taraftara "Aziz başkan" tezahüratı yaptırırlar, ortalığı inletirler, tarzı bu… Biz tüm bunları Düzce’de görmüştük…

Şike soruşturması Türk futbolu adına büyük bir kazançtır, temizlenme operasyonudur. Futbolun Ergenekonuna büyük bir darbedir ve bu fırsat kaçırılmamalıdır. Başta, düğmeye basan Zekeriya Öz olmak üzere, soruşturma savcısını, İstanbul Emniyetini ve Siyasi iktidarı kutluyorum.

Yazdıklarım, bildiklerimin onda biri bile değil. Daha fazlasını yazmak istemiyorum, yeter ki beni zorlamasınlar…

Neymiş efendim? Aziz Yıldırım büyük başkanmış… Hadi canım sende... Tanımadığım birisi olsa belki inanırım. Küçük adamdan büyük başkan olmaz. Fenerbahçeme ve tarihine leke süren bücürün teki o kadar…

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın savcılık sorgusu ardından tutuklama istemiyle sevkedildiği mahkemede de sorgusu tamamlandı. Karar birazdan açıklanacak.

AVUKATI AÇIKLADI: "SORGU BİTTİ!"

Aziz Yıldırım'ın avukatı, son olarak yaptığı açıklamada sorgunun sona erdiği, mahkemenin bittiği ve artık kararın beklendiğini söyledi.

Rahatsızlanarak kaldırıldığı Şişli Etfal Hastanesinden Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Yıldırım'ın sorgusu ve avukatlarının beyanları, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde yaklaşık 3,5 saat sürdü.

Aziz Yıldırım savcılık kararı ile tutuklandı.

Yanındayız sonuna dek başkanım.geçecek bugünler inşallah.

Ergeç Olucağı Buydu..Ama Bu Bi Başlangıç Daha İkinci Dalga Başlamadı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri