Aysun Kayacı büyük aşkını anlatıyor..

RaPizM^^

Bayan Üye
LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C254%5CAYSUN%20B%C3%96YLE%20YAKALANDI%202010%5C01.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C254%5CAYSUN%20B%C3%96YLE%20YAKALANDI%202010%5C09.jpg

Son olarak Haluk Bilginer'le oynadığı 'Cuma'ya Kalsa' dizisiyle ekrana gelen Aysun Kayacı sessiz sedasız Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü'nü bitirerek yıllardır ilgi alanı olan konuda uzmanlaştı. Bundan sonra daha az yorucu az koşturmalı huzurlu ve dingin bir hayat yaşamak istediğini söyleyen Kayacı yeni aşkını Cosmopolitan dergisinde anlattı. Kayacı "Beni heyecanlandıran biri var" dedi ve yeni sevgilisiyle ilk karşılaşma anlarını anlattı: Tanıştığımızda benim kim olduğumu bilmiyordu!"

ESPRİLİ VE ZEKİ ERKEK BENİ PEŞİNDEN SÜRÜKLER

Mutluluğu daha önce hangi sözcükle bağdaştırırdınız şimdi hangi sözcükle?

Sanırım burcumun özelliği olsa gerek (Boğa) hep huzurla bağdaştırırım. Huzur olmadan mutluluk olmuyor. Heyecan olabilir başarı olabilir. Bunlar farklı tatminler getiriyor ama huzur vermiyorlar. Hatta heyecan hayatta huzurdan ziyade stres yaratıyor. Birisi için ya da bir iş anlaşması için heyecan duyduğunda onu kaybetmenin ya da başarısız olmanın da stresini de taşıyorsun.
Bu aralar hayatınızda sizi heyecanlandıran birisi var mı?

Var. Ben de birisine bu soruyu soracak olsam aynen bu şekilde sorardım. Evet beni heyecanlandıran birisi var hayatımda. Ama tanıdığınız birisi değil. İlk tanıştığımızda benim ünlü olduğumu bilmiyordu.
Peki medya dünyasının ilgisini çekmeyen biriyle birlikte olmak nasıl?

Medyatik olmayan biriyle olmak yorucu. Çünkü sağlıklı bir insan olarak medyanın ilgisini üzerinde istemiyor. O yüzden korumacı davranmak zorunda kalıyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri