ayseGIZ

ayseGIZ

Bayan Üye
İsmim ayşe. Bana ismimin anlamını çalıştığım restorantdaki emekli albay amca söylemişti bilmiyorum ne kadar doğru :) Açıköğretim öğrencisiyim hayatımın büyük bölümü calısmakla geciyo. Kızılayda bi balık restorantında garsonluk yapıyorum. Ankarada yasıyorum fakat manisalıyım.
19 yasında olmama rağmen edindiğim hayat tecrübeleri sayesinde ruhumun ve düşüncelerimin gereken olgunluğa ulastığını düşünüyorum. Fakat gülmeyi güldürmeyi severim ne kadar üzgün olsamda bunu belli etmemek için elimden geleni yaparım.Annem ve kedimle yasıyorum cok sıradan sessiz sakin bi hayatımız var ama ben bu hayatı seviyorum.
En cok istediğim şey her konuda annemin gurur duyacağı bir evlat olmak tek hayalim diyebilirim. :)

Son düzenleme:
---> ayŞe=AYIŞIĞI

Seni tanımak güzeldi.
çalışıyor olman güzel hayatının büyük bi bölümünü süslenmek için geçirenlerde var sen hayırlı işler yapıyorsun :)

---> ayŞe=AYIŞIĞI

Seni tanımak güzeldi.
çalışıyor olman güzel hayatının büyük bi bölümünü süslenmek için geçirenlerde var sen hayırlı işler yapıyorsun :)

teşekkür ederim..

herşeyin yeri farklı tabikide süslenmek,çalısmak. Ama insanın kendi parasını kazanması zorda olsa iyi birşeymiş onu anlıyosun zamanla.

---> ayŞe=AYIŞIĞI

Kendini Güzel Tanımlamışsın :) Hayatında Mutluluklar Ve Başarılar Diliyorum...

---> ayŞe=AYIŞIĞI

bayramLarı balık yemeğe giderdik eskiden hep kızıLaya.

Gitmeyeli uzun zaman oLdu gitmek lazım

Seni tanımak güzeLdi.

---> ayŞe=AYIŞIĞI

Yasadıgın hayatı tahmın edebılıyorum Edindigin tecrubelerı yasındakı ınsanlardan Daha olgun oldugunu tahmin etmek zor degıl Para kazanmanın nekadar zor oldugunu Biliyorsun.

Seni Tanımak güzel Hayat Diledigin Gibi olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri