Ayşe Özyılmazel sessizliğini bozdu!

ParadokS

Kayıtlı Üye
Türkiye'nin tartıştığı çiçeği burnunda gelin Ayşe Özyılmazel, eşi Ali Taran ile çıktığı balayından kendisini eleştirenlere, Twitter dan yanıt verdi..

"Bir gün, herkes kendi bahçesine, derlerse... Hazır mısınız. Kendi bahçesinde dal olamayan biri girmiş bahçeme ağaçlık taşlıyor. Bana yakın geldin dedi, sevdi. Bana yakın geldin dedi, vurdu. Adlarını sordum, insan dediler. Benim öykümü uyanınca yazarlar, nerede kalmıştım, or'dan yazarlar. Günahımı alıyorsun, al canın sağ olsun. Bi de bundan zevk alıyorsun... Karışmak gibi olmasın ama hesabına yazdırıyorsun."​

---> Ayşe Özyılmazel sessizliğini bozdu!

Bir gün, herkes kendi bahçesine, derlerse... Hazır mısınız. Kendi bahçesinde dal olamayan biri girmiş bahçeme ağaçlık taşlıyor. Bana yakın geldin dedi, sevdi. Bana yakın geldin dedi, vurdu. Adlarını sordum, insan dediler. Benim öykümü uyanınca yazarlar, nerede kalmıştım, or'dan yazarlar. Günahımı alıyorsun, al canın sağ olsun. Bi de bundan zevk alıyorsun... Karışmak gibi olmasın ama hesabına yazdırıyorsun.

Çüş. Twitter'da 140 karakter kotası var yok la 160 dı sanırım. Lan twitter millet destan yazıyor biz bi yazı yazamıyoruz xD

Bayağı özlü yazmış.Bi an haklı mı dedim içimden :D

bırak edebiyatı vicdanınla baş başa kalınca nasıl hesap vereceksin onu düşün

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri