"Aysal dua etsin ki..."

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal için sert konuştu. "3 Temmuz sürecinde yönetimde iyi ki ben yoktum" diyen Uslu Beşiktaş'ın Rizespor maçı öncesindeki çağrısıyla ilgili ilginç bir değerlendirmede bulundu.

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 3 Temmuz süreci ile ilgili "Bu ateş üfleyerek sönmez" açıklamasında bulunan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı sert dille eleştirdi.

Aysal'ın açıklamasını ve Denizli maçını unutturmayacaklarını ifade eden Uslu, "Ünal Aysal dua etsin ‘Bu ateş üfleyerek sönmez’ açıklamasında ben iyi ki yönetimde yoktum. Başkanımız cezaevindeyken bu açıklamaları yaptılar. Dostluk nasıl sağlansın" dedi.

Bu sezon Avrupa kupalarına katılma yolunda umutlarını koruduklarını ifade eden Uslu CAS'ın gerekçeli kararının henüz kendilerine ulaşmadığını söyledi.

Bu kararın Avrupa'ya gitme yönünde büyük önem taşıdığına vurgu yapan Uslu "CAS'ın gerekçeli kararı gelsin duruma göre İsviçre mahkemelerine gitmeden tekrar UEFA'ya başvuracağız. Bu da kararın ulaşmasından sonra 10 ila 15 gün içerisinde netleşir ve Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılıp katılmayacağı belli olur" dedi.

"BEŞİKTAŞ DA YENİDEN YARGILANMALI"
Fenerbahçe cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuklar önünde oynadığı Rizespor maçında şampiyonluğunu ilan etmişti. Beşiktaş kulübü de bu maçtan önce tarihi bir çağrıda bulunarak Futbol Federasyon’undan Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezasının ertelemesini istemişti.

Mahmut Uslu Beşiktaş'ın açıklamasıyla ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Siyah-beyazlı kulübe teşekkür ettiklerini hatırlatan Uslu," Bizim şampiyonluk için matematiksel şansımız devam etse böyle bir açıklama yapmazdık. Nasıl yapalım" diye konuştu.

Beşiktaş'ın 3 Temmuz süreciyle ilgili tutumuna da şaşırdığını ifade eden Mahmut Uslu,"Onların da yeniden yargılanması lazım. Tapelerde saçma sapan şeyler vardı" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri