lolamera
Bayan Üye
Baldan tatlı olan aşk, dilinizde ekşileşip yüreğinizde acının metalik tonlarına bürünüyor ve boğazınızda bir lokma kuru ekmek gibi tıkanıyor, nefesinizi kesiyorsa bu umutsuz bir aşka kurban olduğunuzu gösterir. Çoğu zaman kabullenemeyen ve ardı ardına yıkılan hayaller gece yarıları yastığınıza damlayan gözyaşlarına dönüşürler. Gelme ihtimali içinizde yeşerip size hayat verirken, bir başkasını sevme ihtimali hayatla olan bütün bağınızı kortabilecek kadar nankördür. Karmakarışık ilişkilerde, bir o kadar karmaşık sonlar vardır. Kimileri anlaşamayıp ayrılır, kimileri aldatır, kimisi töreye kurban eder, kimisi gözünden sakınırken en yakın arkadaşına yem eder... Kimisi idealleri için bırakır, kimisi baskılar yüzünden pes eder. Kimisi gerçekten sever, karşısındaki daha çok sevsin diye uğraşırken gözden düşer, kimileride hiç sevmez yalnızca içinde büyüyen o yürek sancısını gidermek için bir başka tene sevgilim der. Tüm bunları birleştiren ana temanın adı '' Ayrılık '' diye anılan ince bir keder, boynu bükülmüş garip bir kader. Piyangodan büyük ikramiyenin bize hiç rastlamaması gibi, imrenerek baktığımız o gerçek ve sayılı sevgiliyi bulma ihtimalimizde talihin içinde cilveleşen,tarihle gecelerce sevişen kör bir talihsizLik dizisinin narkoz etkisiyle uykularımızı çalan bir işkencesi. Gurur denen o insani kavram, bu işkenceyi idamlaştırabilir. Benim gibi gururu başınıza tac etmeyin. Aşkta faydası olmadığını, geç oldu güç oldu çok sevgili ellerimde kayboldu ancak öğrendim. Ve elbette, bende ömrüm boyunca bir kişi ömrüm kadar sevdim. Aslında gururu bırakıp ''Gel, Lütfen Dön! '' de demiştim. Nasıl bir aşksa bendeki, seviştiği her teni bağrıma basmayı kabul etmiştim. Gözler körleşir ya...Kör de olsa gözlerim, her an yolunu gözlemiştim. Hakikaten özlemiştim. Sonra ne mi oldu ? O gelmedi... Ben de bir daha gitmedim. Gidemedim... Çünkü yüreği bendemidir bilemedim. Yalan günahkar bir sızıdır. Hele en sevdiğinizin ağzından çıkıyorsa, kalp yarasına dökülen kolonya etkisi yapar. Küçükken düştüğünüzde sızlayan diziniz gibi ağlatır. Sonra annenizin tutup elinizden kaldırması bir yandan da bağırıp '' Dikkatli ol demedim mi ben sana '' diye bağırması gibi çınlar kulaklarınızda. İstersiniz ki o gelsin, ''Ben seni zaten hep sevdim neden bu kadar kendini perişan ettin '' desin. Lakin sevgililer gelmez. Sevgililer çok sevilirse yalanlar söyler. Şayet onlar gelseydiler, aşklarından gözyaşı dökenler nasıl şair olurlar ve bir çift gözü hece hece kağıtlara döker ? Sahiden seviyormusunuz ? O halde gidin. Rüzgarı da alın, güneşi de... Yalnızların ihtiyacı yoktur hiçbirine. Ki o yalnızlar nefes almak için yaratıldı köhne bir ızdırap bilmecesinde. Hakiki aşk yurtlarında törer estirmedikçe, ayrılık bir yıldız olarak kalacak gökyüzünde ! İnsanlar o vakit tek bir yıldız görecek dönmeyen sevgililerin yüzlerinde !!!