Ayrılık..

Judqe

Kayıtlı Üye
Bugun onunla ayrılıgmın ılk gunu. adını agzıma almaya kıyamadıgım. gözlerıne bakarken utanıp ellerını tutarken kızardıgım ınsan, canımın yarısı, vucumdakı damarım gıtti. ve ben bır kelıme edemedım ardından.
Sanırım boylesı ıyı olacakmıs öyle dedi..
bana söyledigi kelımeleri artık kımse soylemez onun o tatlı sesını kımle konussam duydugmu hıssederım. yanan kalbımı elıme atısı benı öldüren ilk seydi.
yapamam ben onsuz, onunla daha bir güzeldi hersey. şimdi o gıdıyor ya ben nefesimi zor alıyorum. yaşlarımı silemiyorum. cunku O silerdi benım gozyaslarımı hep. o tutardı uzulurken ellerımden hep. yok artık ıste kımse yapmıyacak bunları. bilmiyor su an bu satırları yazarken deliler gibi agladıgmı , bilmiyor aglarken resmıne baktıgmı. lanet olsun gidemezdi benı bırakıp. kım koruyacak onu kım sevecek benım gıbı , kım guzel sozler soyleyecek ona. kım o uyumadan uyumıyacak. kım üsümesin die uzerınde herseyı ona verecek. hasta oldgunda kım kahrından ölecek.

Sen gittin ama ben bitmedim hayallerle yaşatıyorum seni.Ve dönecegin günü beklıyorum, ne kadar imkansız olsa da artık..

Seni halen cok ama cok seviyorum.. :'(

---> Ayrılık..

dün bana cevap vermeyınce evlerını onune kadar gıttım . tamda sevdigim dısarı cıkıyormus arkadası ıle benı gorunce eve cıktı ve annesıyle ındı. annesi bana soledıde soledı ama ben dınlemıyordum gozum sevdigim kızdaydı sonra en son annesi bı daha gorusmıyeceksınız deyınce duydum ve dustum yere kaldım. üzülnce sinirlenınce basım doner benım :(

---> Ayrılık..

Annesiyle neden indiki :S
Olay o kadar manasız yerden çıkmış ki
Ama kız istese senin yanında olabilir ama zaman ver ona
daha birgün olmuş
geri döner gerçekten seni seviyorsa:)

---> Ayrılık..

Annesiyle neden indiki :S
Olay o kadar manasız yerden çıkmış ki
Ama kız istese senin yanında olabilir ama zaman ver ona
daha birgün olmuş
geri döner gerçekten seni seviyorsa:)

dün arkadasında kalmaya gitmıstı annesı basdan istemıyormus biz olmamızı. işte arkadasına gıttı dedım ya kalmaya o gece yanı dun gece bana dedıkı barısalım tamam dedı ama saklamak zorundayız dedı pekı dedım. sonra bekle dedı elıf'di arkadasının adı. elıf ogrenırse anneme soyler dedı yazıcam musaıt olunca dedı. bende uykuya yenık duserım hemen ve oylede oldu uyuya kaldım. sabah uzun bır msj ve sonunda benı affet. msj ıcerıgınde annemı karsıma alamam ozur dılerım affet.. :'(

---> Ayrılık..

üzüldüm açıkcası halinize
Herşeyde var bir hayır diyerek Allaha tevekkül et derim
Yoksa çok canın yanar, kendine etmiş olursun
Hiç birşey unutulmaz değildir elbet unutulur, sabret sadece

---> Ayrılık..

üzüldüm açıkcası halinize
Herşeyde var bir hayır diyerek Allaha tevekkül et derim
Yoksa çok canın yanar, kendine etmiş olursun
Hiç birşey unutulmaz değildir elbet unutulur, sabret sadece

unutulur unutulmasınada ben unutabılen bırı degılım sabrımda yoktur oda bılırdı bunu ya benım nefes alısımın her sanıyesınde yanımdaydı :'(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri