AyrıLık Sms SözLeri 5

ßLaCK.AnqeL

Bayan Üye
SEN BENİM TEK SEVDİĞİMDİN..UMUDUM HER ŞEYİMDİN..Hİç ALLAH' TAN KORKMADIN MI..BENİ BöYLE BIRAKIP GİTTİN...
Sen bu şiiri okurken ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağım, artık ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası nede telefonlarım çalacak gece yarısı seni sana beni bir akıl hastanesine bırakıp gideceğim bu şehirden...
SEN CANIMDA, SEN GöNLüMDE, SEN RUHUMDA, HAYALSİN, YALNIZLIK DEĞİL, SENSİZLİK öLüM. GEçMİYORKİ GöNLüME SöZüM, GöRMEMEK DEĞİL DUYMAMAK öLüM. GüLMüYORKİ AĞLAYAN YüZüM, KALBİMDEN DİKENLER çIKMADI AŞK GüLü GöLüMDE AçMADI İNCİMSİNN .
Sen ellere aldanma PAŞAM asırlık yalanları iki günlük doğrularla susturamazsın...sen ellere aldanma PAŞAM sende yalancı olursun...!
Sen gittikten sonra yalnız kalacağım, yalnız kalmaktan korkmuyorum da, YA CANIM ELLERİNİ TUTMAK İSTERSE...
Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucumdan birinin hayatından geçmiş oldun !!!
Sende git... sende terk et... sende bırak... sende nefret et... benden iğren,sevme,beğenme !!!!! kim sevmiş ki ? kim beğenmiş ki? sen mi seveceksin ?
Seni sevdiğimi artık diyemiyorum.sen bilirsin canım...artık sen de yalnızsın.ne bende sen,ne de sende ben varım!hayatta mutluluklar...
SENİ SEVDİM BE CANIM SENİ HER ŞEYDEN SEVDİM AMA AYRILDIK İŞTE
Seni sevdim ben, hem de deli gibi, seni sevdim ben hem de unutamayacak kadar ama anladım her şey boş.
SENİ SEVİYORUM DERKEN İNAN YALAN SöYLEMEDİM...YALAN SöYLERKEN SENİ SEVİYORUM Hİç DEMEDİM...BEN SENİ SENİN TAHMİN EDEBİLECEĞİN KADAR DEĞİL-TAHAMMüL EDEMEYECEĞİN KADAR çOK SEVMİŞTİM-SUçUM SENİ SEVMEK çöZüM SENİ öLüMDEN SONRA YANI MEZARDA BİLE AFFETMEMEK...!

SENİN İçİN DöKTüGüM GöZYAŞLARINA YAZIK,AMA SANMAKİ SEVGİMDEN AĞLIYORUM.HERGüN SADECE İçİMDE KALAN SEVGİYİDE NEFRETE çEVİRİYOSUN YA İŞTE ONA AĞLIYORUM!!!
SENSİZ KALMAK ZOR OLSADA SANA VEDA EDECEĞİM KORKUYORUM EN SONUNDA SANA HASRET GİDECEĞİMM.
Sensizde düşermiş takvimden günler.Zorlaşanda adını anmaz bu diller.Sanma ki bu gönül gideni özler.UNUT DİYORDUN YA UNUTTUM İŞTE...
SENSİZLİĞİN ADINI AYRILIK KOYMUŞLAR NERDEN BİLECEKLER Kİ SENSİZLİĞİN öLüM OLDUĞUNU
Seven ben sevilen sen.ağlayan ben ağlatan yine sen...
Sevmek sevilmek, için doğmak yaşamak, için peki şu kahrolası ayrılık niçin...???
ŞİMDİ DAHA İYİ anlıyorum ki nefes almak DEĞİLMİŞ yaşamak ATEŞLERDE YANMAK gibi bir şey SENİ SEVERKEN SENSİZ KALMAK.
Şimdi o kadar zor ki geri dönmek sen unutup başkasını sevmek ama bir şeyi anlamadım çok zormuş sevilmeden sevmek .
SON MEKTUBUN ELİMDE BANA VEDA ETMİŞSİM AYRILIRKEN HERKESE BU AŞK BİTTİ DEMİŞSİN O AN İNANAMADIM AŞKA GüLüP GEçMİŞSİN BU BENİM KISA AŞK DEĞİL BİR OYUNDU DEMİŞSİN.
Son sözlerim belki de sana, yinede son defa söylemek istedim;SENİ çOK SEVDİM..Seni unutabildin, başkalarına gönül verebildin,ya ben ne yaparım ben? Kimi severim seni bu kadar özlerken? BİLMİYORSUN...Ardından ne acılar yaşadım GöRMüYORSUN...Sensiz her gece üşüyüp uyandım BİLMİYORSUN... Hala içimde seni taşıyorum... Her gece sabaha kadar ağlıyorum DUYMUYORSUN...
Son vapurda ayrıldı limandan,son tren içimi çiz ipte geçti.Bir bir ışıkları söndü odaların,kapılar gözlerini uykulara kapadı...YARIM YAĞMUR YüREKLİM UYUYORMUSUN..
Sonu böyle olsun istememiştim seni kırdığıma pişmanım simdi utanmasam karşında ağlarım simdi inan gururumu yenemiyorum gitme benimle kal diyemiyorum ben bu ayrılığı istemiyorum
Su gibi akar ömür gençlik önüne set mi olur,yakar sensiz yıllar üstüme hayalin yağar yağmur yağmur!!! Bilirim şimdi bensiz seni bulduğum yerdesin, ne tadı var ki ben olmadan anıların.Adını bir ben bilirim yeter kimse bilmesin İSTANBUL KOYDUM İSMİNİ, İSTANBUL ACILARI...
ŞU üç GüNLüK DüNYADA çOK GöRüLDü SEVGİMİZ, MUTLULUĞA GİDEN YOLU KAPATTI KADERİMİZ, MUTLU OLMAN İçİN KESME ALLAHINDAN UMUDUNU, YOKSA öLüRSüN BENİM GİBİ!
ŞUç BENDE DEĞİL BENDE YOK KABAHAT,YASTIĞA BAŞIMI KOYDUĞUMDA VİCDANIM RAHAT,ALDATMADIM BİRGüN ,AĞLATMADIM BİR GüN BANA BU CEZA NİYE,BİLEMEDİM Hİç KIRMADIM SENİ Hİç üZMEDİM SENİ KADERE DEĞİL SANA BOYUN EĞDİM NE HATA YAPTIM BEN ANLAYAMADIM BİR TüRLü KENDİMİ ANLATAMADIM çIRPINDIM UĞRAŞTIM HEP SAVAŞTIM AMA BEN SANA Hİç YARANAMADIM.
TEK KELİME SöYLEMEDEN HABERSİZCE GİDİ VERDİN.ANLAMADIN SEVDİĞİMİ HAKKIN YOKTU SEVGİLİM BENİ BöYLE üZMEYE çEKMEM ARTIK KAHRINI AYRILACAĞIM.
Unutmak o kadar kolaysa güneş doğmayı unutsun da görelim !! Erdi seni çok seviyorum kimse seni benim kadar sevemez unutamam seni unutamam.
UNUTTUM ARTIK BEN SENİ,ANLAMSIZ SAHTE GüLüSLERİNİ,SENİ SEVİYORUM DİYİŞİNİ UNUTTUM İŞTE TüM BENLİĞİNİ..
üstüne ''seviyorum'' yazdığım bir kağıttan sandal yapıyor,dereye bırakıyorum.İster yüzsün,ister batsın,ister bir çalıya takılsın o kağıt sandal,hep derenin bir yerinde olacak biliyorum.Ancak böyle avunuyorum....​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri