siz nasıL davraNrsnz ?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 11 Ara 2009 #7 ---> ayrıLdıktan s0nra .. sürebildiği kadar arkadaş kalırız yeni birisi olunca birimizin hayatında doğal olarak kesiliyor
---> ayrıLdıktan s0nra .. sürebildiği kadar arkadaş kalırız yeni birisi olunca birimizin hayatında doğal olarak kesiliyor
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 11 Ara 2009 #8 ---> ayrıLdıktan s0nra .. 10 ay oldu ayrılalı bugune kadar ne sesını duydum ne de yuzunu gırdum yasayıp yasamadıgını bıle bılmıyorum
---> ayrıLdıktan s0nra .. 10 ay oldu ayrılalı bugune kadar ne sesını duydum ne de yuzunu gırdum yasayıp yasamadıgını bıle bılmıyorum
G Gülümse. Bayan Üye 11 Ara 2009 #11 ---> ayrıLdıktan s0nra .. Arkadaş kalmak isterim. Artık karşımdakinin ne düşündüğüne bağlı.
*RéaLiSt* Bayan Üye 11 Ara 2009 #12 ---> ayrıLdıktan s0nra .. Lyd' Alıntı: Eski sevgiliden arkadaş olmaz.. Genişletmek için tıkla ... +1 Hicbir şey oLmaz(;
---> ayrıLdıktan s0nra .. Lyd' Alıntı: Eski sevgiliden arkadaş olmaz.. Genişletmek için tıkla ... +1 Hicbir şey oLmaz(;
L lLfeWater Bayan Üye 22 Ocak 2010 #20 ---> ayrıLdıktan s0nra .. sanırım onu tamamen kaybetmeyi göze alamam çok acı çekeceğimi bilsem bile arkadaş kalmaya çalışırım...
---> ayrıLdıktan s0nra .. sanırım onu tamamen kaybetmeyi göze alamam çok acı çekeceğimi bilsem bile arkadaş kalmaya çalışırım...