Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor?
Sevda'Lı Bayan Üye 5 Ağu 2011 #2 ---> Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor? Kendimi analiz ediyorum .
İnciBaran Bayan Üye 5 Ağu 2011 #3 ---> Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor? Kendimi analize ediyorum... ve rabbim sana çükürler olsun ki bana yine nefes aldırttın..diyiyorum..
---> Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor? Kendimi analize ediyorum... ve rabbim sana çükürler olsun ki bana yine nefes aldırttın..diyiyorum..
OlDsToNeGirL Banned 5 Ağu 2011 #4 ---> Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor? Gözlerimdeki kini farkediyorum Kendimi analiz ediyorum
---> Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor? Gözlerimdeki kini farkediyorum Kendimi analiz ediyorum
gulnare Bayan Üye 5 Ağu 2011 #5 ---> Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor? saclarima bayiliyorum
-oZKan- Ceo Admin 5 Ağu 2011 #6 ---> Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor? Gözlerimdeki kini farkediyorum
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #7 ---> Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor? Dedikleri kafar yakışıklımısın sen diyorum Yani kendimle dalga geçiyorum.
---> Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor? Dedikleri kafar yakışıklımısın sen diyorum Yani kendimle dalga geçiyorum.
A Adelia Bayan Üye 5 Ağu 2011 #8 ---> Aynaya baktığınız zaman duygu ve düşünceleriniz nasıl oluyor? kmsin sen dyrum