ayLinnn
Banned
ayLinnn
Sayfama HoşqeLdiniz ;
Adım;ayLinnn
Yaşım;21
doqum tarihim; 16_mayıs_1989
Burcum;Boqa sabırlı, işini bilen ve kararlı biriyimdir
bana baktıklarında hem anneme benzetirlermiş o yüzden annemin kızıyım
4 kardeşiz birini tanıyosunuz zaten( Ahmet)'im 1 abLam 1 abim war 3.yüm yani (abimi pek sevmem anLaşımıyorum onunLa çok kıskanır kardeşini ) p
Doqma büyüme Ankara'Lıyım ve biryere gitmeyi düşünmüyorum
üniversite öqrencisiyim ana sınıfı öqretmenLiği okuyorum 1 buçuk senem kaLdı herkes çabuk atanırsın diolar inşaLLah erken biter atanma meseLesi şuan sınavLar nedeniyLe İzmir'deyim
Sevdiqim sanatçı:Onur Koç :R
Hayalimdeki meslek ;DoktorLuktu kuzenim gözümün önünde öLdükten sonra korkmuşum bidaha ne doktor lafı açmışım en sevdigim yönüm; arkadaşLArımı çok çabuk severim onLAr hakkında bişey dedirtmem En sevmediqim yönüm; arkadaşlarım hakkında en ufak kötü şey düşünemem onların benim hakkımda çokkötü şey düşünmelerini sevmem
hayatımda oLmasın dedikLerim;aiLemi kaybetmem beni mutsuz edecek insanların olması
Çabuk sinirlenmem fakat sinirlendim mi gözüm hiçbirşey görmez o yüzden dikkat diyorum
forum hakkında;
Forumu çok sevdim 24 saat forumdayım desem yeridir p
deger verdiklerimde var hiç takmadıklarımda(sinir oLduqum kişiler)ama herşeye raqmen tıınımdaLAr bu yönümü çokkk seviyorum p
ve son oLarak;
DeqerLiLerim;
Gamze'mmmmツ
Bekir'mmmmツ
Gizem'mmmmツ
€mre'mmmmツ
AçeLya'mmmmツ
Serkan'mmmmツ
seviLiyorsunuz cancanLarım
gözLerinizi yorduqunuz için teşekkür ederim
Adım;ayLinnn
Yaşım;21
doqum tarihim; 16_mayıs_1989
Burcum;Boqa sabırlı, işini bilen ve kararlı biriyimdir
bana baktıklarında hem anneme benzetirlermiş o yüzden annemin kızıyım
4 kardeşiz birini tanıyosunuz zaten( Ahmet)'im 1 abLam 1 abim war 3.yüm yani (abimi pek sevmem anLaşımıyorum onunLa çok kıskanır kardeşini ) p
Doqma büyüme Ankara'Lıyım ve biryere gitmeyi düşünmüyorum
üniversite öqrencisiyim ana sınıfı öqretmenLiği okuyorum 1 buçuk senem kaLdı herkes çabuk atanırsın diolar inşaLLah erken biter atanma meseLesi şuan sınavLar nedeniyLe İzmir'deyim
Sevdiqim sanatçı:Onur Koç :R
Hayalimdeki meslek ;DoktorLuktu kuzenim gözümün önünde öLdükten sonra korkmuşum bidaha ne doktor lafı açmışım en sevdigim yönüm; arkadaşLArımı çok çabuk severim onLAr hakkında bişey dedirtmem En sevmediqim yönüm; arkadaşlarım hakkında en ufak kötü şey düşünemem onların benim hakkımda çokkötü şey düşünmelerini sevmem
hayatımda oLmasın dedikLerim;aiLemi kaybetmem beni mutsuz edecek insanların olması
Çabuk sinirlenmem fakat sinirlendim mi gözüm hiçbirşey görmez o yüzden dikkat diyorum
forum hakkında;
Forumu çok sevdim 24 saat forumdayım desem yeridir p
deger verdiklerimde var hiç takmadıklarımda(sinir oLduqum kişiler)ama herşeye raqmen tıınımdaLAr bu yönümü çokkk seviyorum p
ve son oLarak;
DeqerLiLerim;
Gamze'mmmmツ
Bekir'mmmmツ
Gizem'mmmmツ
€mre'mmmmツ
AçeLya'mmmmツ
Serkan'mmmmツ
seviLiyorsunuz cancanLarım
gözLerinizi yorduqunuz için teşekkür ederim
Son düzenleme: