**aylin**

ayLinnn

Banned
ayLinnn

Sayfama HoşqeLdiniz ;

Adım;ayLinnn
Yaşım;21 :)
doqum tarihim; 16_mayıs_1989
Burcum;Boqa sabırlı, işini bilen ve kararlı biriyimdir :)

bana baktıklarında hem anneme benzetirlermiş o yüzden annemin kızıyım :D
4 kardeşiz birini tanıyosunuz zaten( Ahmet)'im 1 abLam 1 abim war 3.yüm yani :) (abimi pek sevmem anLaşımıyorum onunLa çok kıskanır kardeşini :p ) :pp
Doqma büyüme Ankara'Lıyım ve biryere gitmeyi düşünmüyorum :)
üniversite öqrencisiyim ana sınıfı öqretmenLiği okuyorum 1 buçuk senem kaLdı herkes çabuk atanırsın diolar inşaLLah erken biter atanma meseLesi şuan sınavLar nedeniyLe İzmir'deyim

Sevdiqim sanatçı:Onur Koç :R

images

Hayalimdeki meslek ;DoktorLuktu kuzenim gözümün önünde öLdükten sonra korkmuşum bidaha ne doktor lafı açmışım :(en sevdigim yönüm; arkadaşLArımı çok çabuk severim :p onLAr hakkında bişey dedirtmem En sevmediqim yönüm; arkadaşlarım hakkında en ufak kötü şey düşünemem onların benim hakkımda çokkötü şey düşünmelerini sevmem :(
hayatımda oLmasın dedikLerim;aiLemi kaybetmem :( beni mutsuz edecek insanların olması :(
Çabuk sinirlenmem fakat sinirlendim mi gözüm hiçbirşey görmez o yüzden dikkat diyorum :)

forum hakkında;
Forumu çok sevdim 24 saat forumdayım desem yeridir :pp
deger verdiklerimde var hiç takmadıklarımda(sinir oLduqum kişiler)ama herşeye raqmen tıınımdaLAr :) bu yönümü çokkk seviyorum :pp

ve son oLarak;

DeqerLiLerim;

Gamze'mmmmツ
Bekir'mmmmツ
Gizem'mmmmツ
€mre'mmmmツ
AçeLya'mmmmツ
Serkan'mmmmツ

seviLiyorsunuz cancanLarım:)
gözLerinizi yorduqunuz için teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
---> **aylin**

Seviyorum seni meLeğimmmm SenDe bnm değerlimsin..:)
Seni tanıdığım için çok mutluyum bitanem..konuyu yeni gördüm:)
Sen benm meleğimsin Cnmm :)

**aylin**&xXLoveXx

---> **aylin**

hayırlı olsun aylin sayfan seni tanıdığıma sevindim (=

---> **aylin**

Öncelikle hayırlı olsun sayfan meslektaşım:) Bugün tanıştık seninle ama gerçekten iyi birisin:) Seni tanıdığıma çok memnun oldum:)

---> **aylin**

seni tanıdığıma memnun oldum ccanımm :)

saoll :)

bende canım teşekkurLer

Seviyorum seni meLeğimmmm SenDe bnm değerlimsin..:)
Seni tanıdığım için çok mutluyum bitanem..konuyu yeni gördüm:)
Sen benm meleğimsin Cnmm :)

asıL sen benim meLeqimsin

**aylin**&xXLoveXx

hayırlı olsun aylin sayfan seni tanıdığıma sevindim (=

teşekkürler

Öncelikle hayırlı olsun sayfan meslektaşım:) Bugün tanıştık seninle ama gerçekten iyi birisin:) Seni tanıdığıma çok memnun oldum:)

çok iyi birisin saoL mesLektaş

Başarıların devamını diLerim :)

teşekkür ederim

---> **aylin**

Sayfan Hayırlı Olsun Aylin'cim... Sende Çok Seviliyorsun Canım :)

---> **aylin**

kuzenin önünde ölmesi kötü bişey allah mekanını cennet etsin canım =) ögretmenlkte güzel meslek =) sınıf ögretmenimmmmm:p su degerlilerim de fena hea :p o serkan kim yha :p neyse gene cok konusmaya basladım :D m.o cnm seni tanıdıgım icin =)

---> **aylin**

kuzenin önünde ölmesi kötü bişey allah mekanını cennet etsin canım =) ögretmenlkte güzel meslek =) sınıf ögretmenimmmmm:p su degerlilerim de fena hea :p o serkan kim yha :p neyse gene cok konusmaya basladım :D m.o cnm seni tanıdıgım icin =)

amin canım :)

sensin tabiki :)

kim olcak tabisi sensin:D

evet canım Gamze'ye katıLıyorum

Ah tatLımm ßenimmm snde seni çokcana seviyorummm :50:

saoL canım :)

---> **aylin**

sakın sinirlenme hocam unutma deli deliyi görünce çomağını saklarmış ;)

benide değerlendirdiğin için teşekkürler sende değerlisin oldukça :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri