Aylin KOTİL-Kızlarına illa zengin koca arayan anneler!

AySe^^

Bayan Üye
Bin kere söyledim, bir milyon kere daha söylerim: Anneler, kızlarınıza zengin koca aramayın. Onları meslek sahibi edindirin.

Malum Nazlıcan olayı, bir kadın bir anne olarak ta başından beri içim sızladı. Kimileri kızı yargıladı. Para göz dendi ya da başka şeyler... 17 yaşındaki halinizi hatırlayın. Çok mu bilgiliydiniz, hiç mi hata yapmadınız? Ya da hiç mi ben bunu nasıl yaptım diye kendinizi sorgulamadınız? Hele bir de etrafınızdakiler sizi yönlendirirken...
17 yaş hata yapma olasılığının en yüksek olduğu yaş. Güvendiğiniz bir büyüğünüz hele de anneniz sizi çok kolay yönlendirebilir. Ani kararlar alma yaşı. Sabah ak dediğinize akşam kara deme yaşı. Hepimiz yaşamadık mı bu dönemleri?

Birincisi, Devlet vatandaşını koruyacak. Gerekirse anasından babasından. Bu çocuklar ana babaları izin verse de evlendirilmeyecek.

İkincisi, bir kampanyayla anneler eğitilecek, bilinçlendirilecek. Kızını zengin kocaya yamamak algısı değiştirilecek. Zengin kocayla evlense bile, her kızın, her kadının hatta her gencin, ayakları üzerinde durmasının önemi kavratılacak.

Zengin kocalardaki, egosantrik durumlar anlatılacak. Ezmeye meğilli oldukları. Parayla her şeyi yaptırabileceklerini düşündükleri için, her duruma hazırlıklı olmaları gerektiği anlatılacak. Onur, gurur, günaha girme, hak, hukuk... Bunları bile parayla aldıklarını düşündükleri anlatılacak onlara...

Yoksa meslek sahibi, ayakları üzerinde dik durabilen kızlar yetiştirmek kimsenin umrunda değil mi?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri