LJd9r-SHlUw
Sibel1 Bayan Üye 17 Nis 2016 #2 ---> Ayla Çelik - Beyaz / Bağdat Düet bu aralar favorim.. nasıl naif nasıl güzel dans etmek istiyorum bu şarkıda
---> Ayla Çelik - Beyaz / Bağdat Düet bu aralar favorim.. nasıl naif nasıl güzel dans etmek istiyorum bu şarkıda
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 17 Nis 2016 #3 ---> Ayla Çelik - Beyaz / Bağdat Düet Çok güzel bu şarkı hergün kesintisiz dinliyorum
Sibel1 Bayan Üye 17 Nis 2016 #4 ---> Ayla Çelik - Beyaz / Bağdat Düet pijamalı_tosba' Alıntı: Çok güzel bu şarkı hergün kesintisiz dinliyorum Genişletmek için tıkla ... biraz geç fark ettim ben de :saskinkiz: bıkmadan dinliyorum inşallah hep böyle devam eder :3dgxx: xD
---> Ayla Çelik - Beyaz / Bağdat Düet pijamalı_tosba' Alıntı: Çok güzel bu şarkı hergün kesintisiz dinliyorum Genişletmek için tıkla ... biraz geç fark ettim ben de :saskinkiz: bıkmadan dinliyorum inşallah hep böyle devam eder :3dgxx: xD
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Nis 2016 #5 ---> Ayla Çelik - Beyaz / Bağdat Düet [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] :Ç
Heulwen Kayıtlı Üye 17 Nis 2016 #6 ---> Ayla Çelik - Beyaz / Bağdat Düet Nymphadora' Alıntı: [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] :Ç Genişletmek için tıkla ... Ah ah. xD
---> Ayla Çelik - Beyaz / Bağdat Düet Nymphadora' Alıntı: [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] :Ç Genişletmek için tıkla ... Ah ah. xD
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 17 Nis 2016 #7 ---> Ayla Çelik - Beyaz / Bağdat Düet Çok hoş gerçekten