Aykut hoca haklı !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Milli Takım'da verilen primleri eleştiren Aykut Kocaman'a destek geldi.

Kiğılı: Federasyon parası çok olduğu için nereye harcayacağını şaşırıyor. Yalçındağ: O paralar altyapıya harcanmalı. Yalçın: Prim konuşmak ayıp.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bugüne dek sadece halk arasında çok konuşulan ama hiçbir kulüp yetkilisi tarafından dile getirilmeyen bir konuya değindi. Konu; A Milli Takım’da verilen primlerin miktarı ile ilgiliydi.

Yüzde 100 doğru

Kocaman, primlerin çok fazla olduğunu savunup, “Milli takımda çok yüksek primler veriliyor, buna gerek var mı?” ifadesini kullanmıştı. Son olarak Kazakistan ve Belçika galibiyetleri nedeniyle milli futbolculara 100’er bin TL prim verilmesine gönderme yapan Kocaman, milli takımda verilen primlerin kulüpleri zor durumda bıraktığını ima etmişti.
Kocaman’ın haklı olup olmadığını kulüp yöneticilerine ve eski milli futbolculara sorduk. En çarpıcı görüş, Fenerbahçe yöneticisi Abdullah Kiğılı’dan geldi. Kiğılı, “Aykut hoca yüzde yüz doğru söylüyor” yorumunu yaptı.

Murat Yalçındağ G.Saray

Altyapıya harcamalı

PRİMLERİN dozu iyi ayarlanmalı. Maddi dengeler gözardı edilmeli. Ben zaten milli takımda oynayan futbolcuların bu kadar yüksek primler beklediğini sanmıyorum. Bu oyunculara yüksek primler dağıtmak yerine bu paraları altyapıya harcamak daha doğru olur.

Necmettin Aytekin Trabzon

Abartmayalım

MİLLİ takımın her oynadığı maça prim verilmemesi lazım. Bunun bir ölçüsü olması gerekiyor. Şu anda böyle bir sıkıntı yok ama ileride bu takımları zor durumda bırakabilir. Milli takım hedefe ulaştığında prim verilmeli ve bu da abartılmamalı.

Nedim Karakaş FB Ülker

Ortası bulunmalı

MADDİ konular bana göre göreceli... Çok para verilmesi de yanlış, hiç verilmemesi de yanlış. Bunun bir orta yolu bulunmalı. Ben esas milli maç takviminin yoğunluğuna dikkat çekmek istiyorum. Oyuncular neredeyse hiç dinlenmeye fırsat bulamıyor.

Abdullah Kiğılı F.Bahçe

Para çok olunca..!

AYKUT hoca yüzde yüz doğru söylüyor. Milli takımda çok yüksek primler verilerek futbolcular şımartılıyor. Federasyon çok parası olduğu için nereye harcayacağını şaşırıyor. Geçmişte ben de Futbol Federasyonu Başkanlığı yaptım. Ama hiç bu şekilde primler vermedik.

Serdal Adalı Beşiktaş

Cebinde varsa...

BEŞİKTAŞ olarak bizim primle ilgili bir sıkıntımız yok. Futbolcularımız hiçbir zaman primi sorun haline getirmediler. O konu Aykut Kocaman’ı ilgilendirir. Milli takımda verilen primlerin yüksek olup olmadığı konusuna gelince... Cebinde varsa, normaldir.

Oğuz Çetin Antrenör

İyice düşünüyoruz

BU konuda yorum yapmak istemiyorum. Yanlış olur. Polemiğe yol açar. Ama şu kadarını belirteyim ki, Futbol Federasyonu yetkilileri ve bizler, bu gibi konularda ince eleyip sık dokuduktan sonra en doğru kararı almaya çalışıyoruz.

Hürriyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri