Ayakkabınızı giyerken ilk hangi tekini ayağınıza geçirirsiniz ?
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 13 Eyl 2011 #2 ---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? sağ galıba
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 14 Eyl 2011 #5 ---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? sol solak oldugum icin
ReaLLyRaiN Bayan Üye 14 Eyl 2011 #8 ---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? Hep Sağımı Kullanmama Rağmen Soldan Giyiyorum
---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? Hep Sağımı Kullanmama Rağmen Soldan Giyiyorum
Görünmezadam Kayıtlı Üye 14 Eyl 2011 #9 ---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? Sağ tekini.
Deniz kızı Bayan Üye 26 Eyl 2011 #12 ---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? bende sağ
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #13 ---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? Hangisi gelirse
S sesss_yess Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #14 ---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? fark etmez
Yitirilen Banned 26 Eyl 2011 #15 ---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? sag...rahat oluyor.ne bilim..sol denedimde sinirleniyorum.. sagg sagg
---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? sag...rahat oluyor.ne bilim..sol denedimde sinirleniyorum.. sagg sagg
NorMesut Kayıtlı Üye 29 Eyl 2011 #18 ---> Ayakkabınızı giyerken önce hangi tekini giyersiniz ? Dikkat etmiyorum ama geneLde sağ