ayakkabi kutularindan ev (ben yaptim)

yesil83

Bayan Üye
Yegenime supriz yapmak icin ayakkabi kutularindan ev yaptim ama yuzune bakmadi halbuki yapmam 1,5 gunumu aldi :) kendi odama koyacagim bende (annesi kocaman kartondan ev yapmis benimkine bakmadi bile kerata) muhammedde yesil ben begendim diyor :)
Birazda dedimse gorursunuz 1kati cekmece, butun katlarini cekmece yapacaktim cok amacli olsun diye, ama ablam otuncaklari yerlestirir Boyle kalsin dedi. Ama ben geri alacagim icin diger yerlerinede cekmece yapacagim. Cocuklar icin renkli yapmistim :)

263a0668415400632b3c9e302e78f086.jpg

23e0b064719df1c578b6a6dcd4bea65c.jpg

d793038a2b9b832d3c0d825c9df183bb.jpg

---> ayakkabi kutularindan ev (ben yaptim)

benim bu yıl ki materyal derslerinde senden yardım istiyim yeşil :) geçmemem imkansız olur :)
emeğine sağlık :)

ahah çok güzel olmuş tatlım xD
şimdiki çocuklar böyle şeylere pek bakmıyorlar malesef

güzel olmuş eline sağlık.istersen biz de çok kutu var yollayayım ... xD

değişik ama güzel :)

Internetten kutularla cocuklar icin yapilan oyuncaklar ariyordum farkli Bir cesit gordum, fikir edindim ama ondan cok farkli birsey yaptim. Aslinda bu tarz birazdaha farkli oyuncak koyulan yerlerede cekmece yapilip daha agir renkler kullanilinirsa buyuklerde odalarinda hem dekor amacli hem kolye yuzuk gibi tekilarini saklama amacli kullanbilir.

benim bu yıl ki materyal derslerinde senden yardım istiyim yeşil :) geçmemem imkansız olur :)
emeğine sağlık :)

Memnuniyetle :)

ahah çok güzel olmuş tatlım xD
şimdiki çocuklar böyle şeylere pek bakmıyorlar malesef
Yegenlerim sever ama kocaman kutudan odanin icine kocaman ev yapmis :) benimkine bakmadilar halbukim onun evi 5 dk bitti benimki 1,5 gunde :)

güzel olmuş eline sağlık.istersen biz de çok kutu var yollayayım ... xD
Sagol yeter bukadar :)

Bu sitede yaprak uzerine islenmis desen (agac ve hayanlar) gordum onunda aynisi denemk istiyorum ama nihil yaprak bulamadim. Burda kanallar cok. Kanallarin icin kocaman yapraklar buyumus gordukce anneme babama diyorum. O yapraklardan istiyorum diye :) alinmasi biraz imaknsiz :) gerci kucuk botlarla gezi yapiyorlar icinde ama..
Annemde olur babana diyeyimde getirsin diyor :)
Bulursam Bir yaprak onuda deneyecegim :) denk gelirim Belki diye agaclara asik asik baka baka geziyorum :)

cok guzel olmuş bebeyım senın kadar guzel

Yegenime supriz yapmak icin ayakkabi kutularindan ev yaptim ama yuzune bakmadi halbuki yapmam 1,5 gunumu aldi :) kendi odama koyacagim bende (annesi kocaman kartondan ev yapmis benimkine bakmadi bile kerata) muhammedde yesil ben begendim diyor :)
Birazda dedimse gorursunuz 1kati cekmece, butun katlarini cekmece yapacaktim cok amacli olsun diye, ama ablam otuncaklari yerlestirir Boyle kalsin dedi. Ama ben geri alacagim icin diger yerlerinede cekmece yapacagim. Cocuklar icin renkli yapmistim :)

263a0668415400632b3c9e302e78f086.jpg

23e0b064719df1c578b6a6dcd4bea65c.jpg

d793038a2b9b832d3c0d825c9df183bb.jpg

Günümüz çocukları herşeyin en güzelini istiyor el emeklerine karşı cok sönükler :)))

ellerine sağlık

Günümüz çocukları herşeyin en güzelini istiyor el emeklerine karşı cok sönükler :)))

ellerine sağlık

evet, evlerine gittigimdede iki tane karton gordulermi teyze ev yap bize diyorlar :) ama bu yaptigim cok saglam olmus ya, 2 gun ugrasmistim yapmak icin :) vuruyorlar atiyorlar ayni boyle duruyor hala :) cok saglam olmus.

begendigine sevindim canm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri