''Ayağımız yere sağlam basmalı..''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Kasımpaşa karşısında 7-0'lık galibiyeti değerlendirdi, "Ayağımız yere sağlam basmalı" dedi..

"Böyle bir sonucu beklemiyorduk, 7-0 süpriz oldu. Gol atabilecek bir takımız. Çok iyi oyuncularımız var. Galip geleceğimize çok inanıyorduk ama böyle skor beklemiyorduk. Gençlerbirliği maçı var ona konsantre olmalıyız. Bursaspor ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesinin ardından bu maçın önemi daha da artmıştı, zirveye yaklaşmak istiyorduk. Bu ligde herşey olabiliyor, herkes herkesi yenebiliyor. Ayağımız yere sağlam basmalı. 6-1'lik Sivas galibiyetinin ardından Manisa'ya yenilmiştik rehavetten. Ayaklarımız yere basacak, aynı ciddiyetle Gençlerbilriği maçına çıkıp galip gelmek istiyoruz."

Beşiktaş maçında forvet oyuncularının birbirine pas vermemesinin eleştirildiği ifade edilerek yöneltilen soruya Burak, ''Beşiktaş maçında Colman'ın bana vermediği bir pas vardı. Ama olabilir, bugün aynı pozisyonda ben de gol atabilirdim, fakat Colman'a verdim o kaçırdı. Bunların hiçbirisinde art niyet aramıyorum. Fakat eğer şampiyon olmak istiyorsak, Allah korusun böyle pas vermeyerek, bir de mağlup olursak bizim canımızı yakar, ciğerimizi yakar. Şampiyon olmak istiyorsak pas vermeliyiz. Kimin gol attığı değil, Trabzonspor'un galip gelmesi önemli. Çok iyi bir arkadaşlık var. Hiç kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğimizi düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri