ay itiraf edim gene ben işte:D

SİBEL_1

Bayan Üye
ya biz yaz tatilindeydik ...ben bulgaristanda oluyom yazları ...dayımlarla kuzenlerle tatile gititk varna albenaya ...ord bi hotelde kalıyoduk benim bütün arkadaşlarım o hoteldeydi ama kimseye çaktırmamıştım hem dayımları hem kuzenleri hemde arkadaşları idare etmiştimm:D

ya biz bulgaistana gidiyoz ben aslen oralıyım bizim orda evimiz falan filan var ondan her yaz gidiyoz işte nese ben bulgaristana tatile gittim daha sonra orda dayımlara tutturdum tatilde tatil diye babamlr bana para yolladılar falan ben tatile gittim hotele gittik işte bi baktım türkiyeden 6 arkadaşım o hotelde kalıyo tabe bunlar beni gördüler dayımları ekemedim arkadaşlarıda ekemedim aralarında erkek arkadaşımda vardı kuzenlerde ordaydı herkesi idare etmiştimmm gündüzleri uyuyorum dediğimde BAŞKA Bİ PLAJDA arkaaşlarla oluyodum dinlencem dediğimde dayımlarla oluyodum akşamlarıda uyumaya erkenden gidip kuzenlerle bara discoya gidiyodum:D(hepsini idare etmiştimm)kimsede çakmadıı :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri