Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı albüm için düğmeye bastı

violet

Bayan Üye
Avrupa Yakası'nın vejetaryen güzeli Yaprak yani Hale Caneroğlu, şu sıralar sunduğu 'Ah Be Güzelim' adlı yarışmayla atv'de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Güzel sesiyle de tanınan Caneroğlu, ekim ayında bir pop müzik albümü çıkarmaya hazırlanıyor

Televizyon izleyicileri Hale Caneroğlu'nu 'Avrupa Yakası'nın 'Yaprak'ı olarak tanıdı. Sonra güzel sesi keşfedildi. Caneroğlu şu sıralar ise atv'nin eğlenceli yarışması 'Ah Be Güzelim'i sunuyor. Cosmogirl dergisinin ağustos sayısına bir röportaj veren 'kızıl güzel', hayranlarına ekim ayında yeni bir albüm çıkaracağını müjdeledi.

Sizi 'Avrupa Yakası' dizisindeki 'Yaprak' rolüyle tanıdık. 'Yaprak' karakteriyle ortak yönleriniz var mıydı?
Her oyuncunun canlandırdığı her karakterle mutlaka ortak bir yanı vardır. İngilizce'de 'type cast' diye bir tanım var. Yani doğal haline en uygun karakteri canlandırmak... Yaprak da benim için öyle bir karakterdi. Çünkü ben çok pozitif, çok enerjik, bıcır bıcır biriyim. Yaprak da öyleydi.

Peki benzemeyen yönleriniz?
Yaprak kadar saf ve iyi niyetli olduğumu düşünmüyorum. Onun iyi niyeti bazen aptallığa varacak düzeydeydi. Yaprak'ı komik yapan da buydu. Bir de sinirlendiğimde Yaprak kadar delirmiyorum ve onun gibi vejetaryen de değilim.

SAHNEDE OLMAYI ÇOK SEVİYORUM
Oyunculuk ve sunuculuk yaptınız. Bir de çok güzel bir sese sahipsiniz. Hangisini daha severek yapıyorsunuz?
Hepsini yaptığım için aslında hiçbirini özleyecek fırsatım olmuyor. Ama seçim yapmak zorunda olsaydım şarkı söylemeyi tercih ederdim. Sahnede olmayı, ekranda olmaktan çok daha fazla seviyorum. Albüm çıktığında bakalım beğenecek misiniz?

Albüm mü geliyor yoksa?
Ekim ayında albümüm çıkacak ve tamamen batı sound'unda bir pop albüm olacak.

Hangi ülkede yaşamak isterdiniz?
İstanbul'da yaşamaktan çok mutluyum ama konservatuarı New York'ta okudum. Orada olduğumda çok mutlu oluyorum. Kültürün ve sanatın dünya başkenti... Önyargısız bir toplum.

HAYALİM 15 BİN KİŞİLİK KONSER
Gerçekleştirmeyi çok istediğiniz büyük bir hayaliniz var mı?
Var elbette. Tam 15 bin kişiye çok büyük bir sahnede, çok büyük bir şovla konser vermek istiyorum. Ama bunun için daha zamanım olduğunu da biliyorum.

Genellikle nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?
Eskiden yabancı markalar yoktu ve olanlar da pahalıydı. Hiç unutmuyorum bir gün Levi's 501 istemiştim. Çok pahalı olduğu için annem o pantolona bu kadar para veremeyeceğini, bana sadece belli bir miktar para verebileceğini söylemişti.

Kavuştunuz mu pantolonunuza?
Lise 1'deydim ve babam ressamdı. Onun atölyesine gidip kapaklı kutucuklar yaptım ve onları sattım. Kot için gereken parayı kazandıktan sonra kutu imalatını bitirdim, o çok istediğim kotu aldım. Gençlerin alışveriş yaptığı yerler ailelerinin bütçeleri ile sınırlı olmalı. Ama kendi tarzları varsa pazardan da alıp keyifle giyebilirler. Mesela üstümdeki tişört çok ucuz ama gardırobumdaki en güzel kıyafetlerden. Önemli olan kendi tarzını yaratmak!

sabah

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri