Avrupa basını: Türkler saygı duruşunu ıslıkladı

ParadokS

Kayıtlı Üye
EURO 2016 öncesi son virak olan play off mücadeleleri ve hazırlık maçları dönemi Avrupa için adeta kâbusa döndü.

Paris'teki Fransa - Almanya maçı esnasında stat dışında patlayan bombalar ve restoranlarda mermilere maruz kalan masum insanlar...

Yaşananların ardından Avrupa'daki bazı maçlar iptal edilirken, Türkiye - Yunanistan maçı öncesi de, birçok maçta olduğu gibi saygı duruşu vardı.

Saygı duruşu esnasındaki yuhalamalar ve ıslıklamalar Avrupalılar'ın dikkatinden kaçmadı.

Reuters haber ajansı "Türk taraftarlar, Paris saldırıları için yapılan 1 dakikalık saygı duruşunda ıslık ve yuhalamalarla tepkide bulundular" derken, Fransız Gazetesi L'Equipe ise "Saygu duruşu esnasında 'Allahuekber' sesleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve başbakan Ahmet Davutoğlu için tezahüratlar duyuldu" şeklinde haber yaptı.​

---> Avrupa basını: Türkler saygı duruşunu ıslıkladı

Olmaması gereken şeyler tabi
Aynı durum bizim başımıza gelse ne olur
Milli marşımız okunurken ıslıklamalara maruz kalsak ne olur
çok net sosyal medya yıkılır
vatan millet sakarya
türkiyede yaşayan yunanlar sokak ortasında dövülür
neticede biz medeni ülkeyiz degil mi
akıl dışı yöntemleri kullanmayı çok severiz

Saygı duruşlarındaki mantık zaten saçma geliyor bana
ben olsam bende durmazdım ama kalkıpta terbiyesizlik yapmam
Son 5-6 aylık bir süreçte benim ülkemde kaç bomba patladı ne insanlar öldü
bir kaostan bir kaosa süreklendik durduk
benim insanıma hangi gayrimüslim saygı duymuş ki ben onların ölüsüne dirisine saygı duyayım
müslümanların kanı akmaya devam ettikçe hiç bir kâfire ne saygı duyarım nede dost bilirim
onların kanı bizim kanımızdan daha değerli değil

yunan marşı ıslıklandı sadece diyebiliyorum ben ama.. gerçekten yapılmışsa rezaletten öte insanlık ayıbı olur.

Şu avrupalılar diyorum, dikkatlerini birazda Türk ülkelerinde yapılan zulümlere çevirse? Türkmenlere yapılanları filan incelese? Fransa'da ki patlamadan sonra Fransız olanlar, Ermeniler öldüğünde ermeni olanlar, Filistinliler öldüğünde Filistinli olanlar. Hani diyorum, bir günlüğüne de olsa Türk olabilseler. Yazıklar olsun bu millete.

Kendilerinin besledikleri teröristler kimlerin canını aldı da salsa yapıp şarap içmekten başka bi halt yapmadılar. Kusura bakmasınlar, şu dakikadan sonra insanlığımdan da, duyarlılığımdan da vazgeçiyorum. Fransızlara zerre üzülmedim, masum çocuklar öldüyse onlara üzüldüm sadece. Sen yangını söndürmeye benzinle gidersen elbet sende ateşin kurbanı olursun, ateşle oynamayacaksın. Yanarsın ;)

WнιтєRσσт;4894813' Alıntı:
Şu avrupalılar diyorum, dikkatlerini birazda Türk ülkelerinde yapılan zulümlere çevirse? Türkmenlere yapılanları filan incelese? Fransa'da ki patlamadan sonra Fransız olanlar, Ermeniler öldüğünde ermeni olanlar, Filistinliler öldüğünde Filistinli olanlar. Hani diyorum, bir günlüğüne de olsa Türk olabilseler. Yazıklar olsun bu millete.

Kendilerinin besledikleri teröristler kimlerin canını aldı da salsa yapıp şarap içmekten başka bi halt yapmadılar. Kusura bakmasınlar, şu dakikadan sonra insanlığımdan da, duyarlılığımdan da vazgeçiyorum. Fransızlara zerre üzülmedim, masum çocuklar öldüyse onlara üzüldüm sadece. Sen yangını söndürmeye benzinle gidersen elbet sende ateşin kurbanı olursun, ateşle oynamayacaksın. Yanarsın ;)

Helal olsun...

Sen teröristi besle,agirla,benim insanimin,askerimin ölümüne neden ol , ben sana saygi durusunda bulunayim.İki yüzlüler! Ölen insanlara üzülürüm ama benim canim yanarken susanlara tepki gösteririm.İslikladilarsa bu bir tepkinin tezahürüdür.Kendilerine gelince ortaligi ayaga kaldiriyorlarsa ,diger terör olaylarinada göz yummayacaklar.

Helal olsun...

Sen teröristi besle,agirla,benim insanimin,askerimin ölümüne neden ol , ben sana saygi durusunda bulunayim.İki yüzlüler! Ölen insanlara üzülürüm ama benim canim yanarken susanlara tepki gösteririm.İslikladilarsa bu bir tepkinin tezahürüdür.Kendilerine gelince ortaligi ayaga kaldiriyorlarsa ,diger terör olaylarinada göz yummayacaklar.

icon14.gif

bende aynı düşüncedeyim fransa için ama bu ölen insanlara saygısızlık olmuyormu ?
saygı duruşunda adam gibi durursun, daha sonra tepkini tezahürat olsun pankart olsun hertürlü tepkiyi koyabilirsin.
CUVOC3rWEAAkkbZ.jpg:large

WнιтєRσσт;4894813' Alıntı:

+1 efendim.

Ayıp ettiler ıslıklama yaparak. Aynı şeyi onlar bize yapsaydı o ıslıklayanlar ne düşünürdü acaba?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri