Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rock SouL

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben kendi bilgisayarımdaki bir resmi koymak istiyorum avatara fakat boyutun fazla olduğunu söylüyor, maximum 150x200 olması gerekiordu sanırım.Fakat forumda çok sık görüyorum bazı avatarlar hiçte 150x200 büyüklüğünde durmuyor daha büyük..Fotosop programında resmi 150x200 e düşürüyorum ama o da çok küçük duruyor..Anlamadım yardımcı olursanız sevinirim..

---> Avatar ??

Arkadaşlar ben kendi bilgisayarımdaki bir resmi koymak istiyorum avatara fakat boyutun fazla olduğunu söylüyor, maximum 150x200 olması gerekiordu sanırım.Fakat forumda çok sık görüyorum bazı avatarlar hiçte 150x200 büyüklüğünde durmuyor daha büyük..Fotosop programında resmi 150x200 e düşürüyorum ama o da çok küçük duruyor..Anlamadım yardımcı olursanız sevinirim..

o gordugunuz kısıler mod veya admın olan kısılerdır dıgerlerı oldugundada boyutları kucuk olmalıdıR yoksa kabul etmez :) mesela ben resımlerımı onceden facebook'a ekledım orda boyutu kucuk oldu sonra ordan masaustune ordanda buraya cektım sorun olmadı ;)

---> Avatar ??

o gordugunuz kısıler mod veya admın olan kısılerdır dıgerlerı oldugundada boyutları kucuk olmalıdıR yoksa kabul etmez :) mesela ben resımlerımı onceden facebook'a ekledım orda boyutu kucuk oldu sonra ordan masaustune ordanda buraya cektım sorun olmadı ;)

Çok küçük durmaz mı ?

---> Avatar ??

Tamam resim boyut konusunu hallettim ama böylede çok küçük yaw :D

merhaba bahsettıgınız örnek bır resmı koyun deneyelım neden olmuyor ??

konu altına koyun resmı neden bukadar uzattıgınız anlamadım

150* 200 resım koyun ben veya admınler panelden eklesın gerek yok bukadar sohbete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri