' нα[к]αп

Kayıtlı Üye
EndLeSs Affına sığnarak yapıyorum istersen silebilirsin ama snin yüzün oturdu sadece buna çok güzel bi fotoğrafın var kusursuz yüzün herşekilde shoplanabiliyor.Böyle birşey daha denedim oldu sanırım.Ama umarım bana kızmazsın :174:

82785508a24b41eab5c3032.jpg

Son düzenleme:
---> Avatar EndLeSs xD

Ya amacım dalga falan değil ha yalnış anlaşılmasın.Onunda yalnış anlamayacağını biliyorum ama yüzü tam fotolara uyacak şekilde çıkmış Düz ve kusursuz yani rahat shoplanıyo :)

---> Avatar EndLeSs xD

hahaha

Cs4'ü bende indirmek istiyorum ama lanet olsun ki bilgisayar kaldırmıyor . :/

Bu arada Melihin kızacağını sanmıyorum bunların espiri maksatlı şeyler olduğunu o bilir :)

---> Avatar EndLeSs xD

' нα[к]αп;2401538' Alıntı:
Fotojenik bi yüz yapısı var Melih'in her türlü shoplanır ;)

Azcık İnsana ShopLayın oLum ya :11:

Cs4 kuLLanmıyoruz o tarz kuLLandırtacanız bana :11: Tüm Forumu eLden geçirince görürsünüz biLirSiniz mizah anLayışımı :11:

Şaka bi yana güzeL oLmuş diyorum içim cız ede ede :H Emeğine SağLık Kardeşim :R

---> Avatar EndLeSs xD

Azcık İnsana ShopLayın oLum ya :11:

Cs4 kuLLanmıyoruz o tarz kuLLandırtacanız bana :11: Tüm Forumu eLden geçirince görürsünüz biLirSiniz mizah anLayışımı :11:

Şaka bi yana güzeL oLmuş diyorum içim cız ede ede :H Emeğine SağLık Kardeşim :R

Beklediğim espiri anlayışın için saol :R için cız etmesin ilerde torunlarına anlatıcak iyi bi anı yaptım sana kötümü :pp

---> Avatar EndLeSs xD

' нα[к]αп;2401678' Alıntı:

Beklediğim espiri anlayışın için saol :R için cız etmesin ilerde torunlarına anlatıcak iyi bi anı yaptım sana kötümü :pp

iLerde

" DEDE SENDE Mİ DARVİNİN TEORİSİNE KANITTIN "

Gibi bi yorum aLırSam o Zaman Görürüm O Anıyı :11:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri