Çözüldü Avatar Boyutu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Raskolnikov

Nullius in Verba
Prenses
Merhaba.
Avatar boyutlarında bir değişim olmuş galiba, lakin boyut fazla küçük değil mi?
Birkaç gün öncesine kadar ebatlar 180 x 250 Pixel iken şimdi aşağıdaki ebatlarda.

Uyarı: Öngörülen Resim ebatı 150 x 200 Pixel ve 9,8 KB (Kilobyte) ´dir.

Bunun için değişim söz konusu olabilir mi? :H

---> Avatar Boyutu

Öngörülen resim ebatı bende 170 x 250 şu an. Normal üyeyken de o ebatlardaydı. Ne ara değişmiş ya :H

---> Avatar Boyutu

ayyyyyyyy üşendiğimden açamadım kaç gündür şu konuyu :D ben de illallah ettim.. nolduysa önceden koyduğum avatarları kullanamıyorum yenilerini de yükleyemiyorum. yöneticilerden rica ediyorum her defasında... artık utanıyorum üstelik xD

---> Avatar Boyutu

Öngörülen resim ebatı bende 170 x 250 şu an. Normal üyeyken de o ebatlardaydı. Ne ara değişmiş ya :H

Ben de onu anlayamadım.

Stajyer olduktan sonra ebat küçüldü galiba. :H

ayyyyyyyy üşendiğimden açamadım kaç gündür şu konuyu :D ben de illallah ettim.. nolduysa önceden koyduğum avatarları kullanamıyorum yenilerini de yükleyemiyorum. yöneticilerden rica ediyorum her defasında... artık utanıyorum üstelik xD

Sorun yalnızca bende sanıyordum. :H

---> Avatar Boyutu

[MENTION=117788]Minik[/MENTION] sende sorun yok 170x250 gösteriyor sende

Fakat hande senin rank'ın şuanda stj. mod olduğu için 150x200 e çekilmiş..

Panelden hem senin hemde yeğenim enesin avatar boyutlarına baktım 150x200 gösteriyor..

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] veya [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] düzeltecektir :R

---> Avatar Boyutu

Fakat hande senin rank'ın şuanda stj. mod olduğu için 150x200 e çekilmiş..

Panelden hem senin hemde yeğenim enesin avatar boyutlarına baktım 150x200 gösteriyor..

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] veya [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] düzeltecektir :R

Teşekkür ederim Ediz. :R

---> Avatar Boyutu

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] ama hiçbir avatarı kabul etmiyor ya :(

---> Avatar Boyutu

Gold üyeler hariç, Tüm Üye grupları ve üyeler için düzenlenmiştir. Eşit yapılmıştır.

Artık daha büyük boyutlu ve 180X250 boyuna kadar yükleme yapabilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri