"Avantaj bizde"

tunc_1988

Kayıtlı Üye
"Avantaj bizde"
Brezilyalı teknik adam şampiyonluk yolunda avantajın takımımızda olduğunu söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, şampiyonluk yolunda avantajın kendilerinde olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin bugün yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zico, Beşiktaş'ın 6 Galatasaray'ın da 9 puan önlerinde olmalarıyla ilgili olarak, "Şu anda bitmiş herhangi bir şey yok. Arkamızda Galatasaray ve Beşiktaş gibi rakiplerimiz var. Bu iki rakibimize tabiki saygı gösteriyoruz. Kendi işimize bakıyoruz. Belli bir hedefimiz var ve bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Şu anda bize en yakın takım Beşiktaş ve belli bir puan avantajımız var. Bu avantajı sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı maçta taraftarlar tarafından istifaya davet edilen ve deplasmanda alınan Bursaspor galibiyetinin ardından taraftarın çağrısına karşılık vermeden soyunma odasına giden Zico, "Taraftarlarla aranızda problem mi var" sorusuna, "Taraftar tepki göstermekte haklıdır. Benim kabul edemediğim şey, iki hafta önce bir tepki gösteriyorsunuz, ancak daha sonra bambaşka bir tepki veriyorsunuz. Bana destek vermeseler de olur. Ama futbolculara destek vermek gerekir.

Taraftarın ya bir tepkisi olmalı ya da iki tepkisi olmamalı" yanıtını verdi.

Zico, takımın durumunu iyi gördüğünü de ifade ederek, "Hazırlık maçında önemli olan Selçuk ve Kemal gibi sakat olan oyuncularımızın maç yapabilmesiydi ve maçı kazanmasıydı" dedi.

"Sezon sonunda transfer olacak mı" şeklindeki soruyu ise Zico, "Şu anda benim elimde 6 yabancı futbolcu var. Elimdeki futbolculardan memnunum. Bana iyilik yapmak isterseniz bu soruları sormayın. Alex'in durumu için de bir şey diyemem. Kendisi karar verir" şeklinde yanıtladı.

Kaleci Serdar'ın durumunu da değerlendiren Brezilyalı teknik adam, "Şu anda Serdar kalede. Kalede olmasının sebebi de gösterdiği performansı. Serdar böyle devam ederse kaleyi korumayı sürdürecek" ifadesini kullandı.

Teknik direktör Zico, antrenman öncesinde futbolcularla yaptığı konuşmada ise şu konu üzerinde durduğunu vurguladı:

"Kendi aramızda futbolcuların en son oynanan maçta neler yaptığını konuştuk.

Gördüğümüz bir pozisyon hatasıyla ilgili konuştuk. Özellikle kalecilere yapılan geri pasları sevmiyorum. Çünkü kaleci son adamdır."

Bu arada teknik direktör Zico, Ankaraspor ile oynanacak maçın 16.00'da başlayacak olması nedeniyle, Çarşamba gününden itibaren yapılacak antrenmanların saatini 16.00'ya aldı.

Avantaj Tabi Bizde Engelleri, Aşarak Şampiyon olursak inş.. olacagızz bundan sonra önümüze geçen olmazzzzzzzzz olamazzz her yönden

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri