Audi A3 Siyah http://www.youtube.com/watch?v=dISLzj8M61s
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Kas 2011 #2 ---> Audi A3 Siyah adas cok teskkur ederim, alacagim ben bunu ..karar verdim bayram sonu
Görünmezadam Kayıtlı Üye 6 Kas 2011 #3 ---> Audi A3 Siyah HaDeS' Alıntı: adas cok teskkur ederim, alacagim ben bunu ..karar verdim bayram sonu Genişletmek için tıkla ... adaş dizel al bezinli alırsan benzin parası dayanamazsın
---> Audi A3 Siyah HaDeS' Alıntı: adas cok teskkur ederim, alacagim ben bunu ..karar verdim bayram sonu Genişletmek için tıkla ... adaş dizel al bezinli alırsan benzin parası dayanamazsın
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Kas 2011 #4 ---> Audi A3 Siyah bu na karar verdim, benzini dusunmemnin bi anlami yok kanimca
Görünmezadam Kayıtlı Üye 6 Kas 2011 #5 ---> Audi A3 Siyah Audi A3 kasası ağırdır bezin tüketimi fazla olabilir kazasız kullan da gerisi boş.
---> Audi A3 Siyah Audi A3 kasası ağırdır bezin tüketimi fazla olabilir kazasız kullan da gerisi boş.
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Kas 2011 #6 ---> Audi A3 Siyah anladim, tesekkur ederim benim hyundai den iyidir sanirim
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Kas 2011 #10 ---> Audi A3 Siyah ttcoast' Alıntı: Audi T.T yokmuydu Genişletmek için tıkla ... o simdilik beni asar
---> Audi A3 Siyah ttcoast' Alıntı: Audi T.T yokmuydu Genişletmek için tıkla ... o simdilik beni asar