Deniz kızı
Bayan Üye
Yeni dizi projeleri bir bir duyurulmaya devam ediyor.
Sıradaki adresimiz ise atv.
Yeni dizinin ilk bilgileri
atv'de başrollerini Şahir Irmak ve Tülin Özen'in paylaştığı yepyeni bir komedi dizisi başlıyor: Aldırma Gönül.
Tanıtım videosu da yayında
Komedi türündeki diziden ilk tanıtım videosu da izleyicilere saunuldu. Bu videoyu yazımızın sonunda izleyebileceğinizi hatırlatalım.
Dizinin konusu şöyle;
Mahir, bir kargo şirketinde kamyon şoförüdür. Gönül ile evlidir. Kayınpederi Cabbar ve onun yarım akıllı kızı Nefise ile aynı evde yaşamak zorunda kalır.
Cabbar'la Mahir'i yakınlaştırmaya çalışan Gönül'ün boşuna çabaları, Mahir'in Cabbar'ın baskısından kurtulmak için bulduğu umutsuz çareler...
Mahir'in yakın arkadaşları Hayati, Muzo ve Şahin'in iş ve aşk hayatlarındaki çalkantılar... Nefise'nin ünlü olma hayalleri uğruna başına gelen komik olaylar...
Aldırma Gönül yakında atv'de...
Irmak'ın kariyeri
Karayılan dizisinde "Şiro" rolüyle ve Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki çeşitli rolleri ile yıldızı parladı. Aşağı Yukarı Yemişlililer adlı dizisinde "Sülo" (Süleyman) karakterini canlandırdı.
Entelköy Efeköy'e Karşı sinema filminde ilk başrol deneyimini yaşadı. Nurgül Yeşilçay ile Sultan adlı dizide oynadı.
Özen'in kariyeri
Artvin kökenli bir ailenin çocuğu olarak 24 Aralık 1980 İskenderunda doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, önce İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliğinde bir süre öğrenim görmüş, sonrasında Yeditepe Oyuncuları'nda burslu olarak öğrenimine devam etmiştir.
Semih Kaplanoğlu'nun "Meleğin Düşüşü" filmi ile "En iyi kadın oyuncu" Altın Portakal Ödülünü kazanmıştır. Beyaz Gelincik adlı dizinde canlandırdığı Meryemce karakteri ile tanınırlığı artmıştır.
İşte diziden ilk tanıtım videosu
Diziler.com