Atletlerimiz başarılı oldu

'-DamLa

Bayan Üye
3. Uluslararası Çayırova Yarı Maratonu 27 Mayıs Pazar günü koşuldu. Kıyasettin Yalçın, Murat Kaya, Oğuz Yılmaz, Celil Akyüz ve Muhammet Sevinç’ten oluşan Atletizm takımımız ikinci olmayı başardı.

Ferdi yarışlarda ise başarılı sporcumuz Murat Kaya yaş grubunda birinci oldu.

Ayrıca Eskişehir’de devam eden Türkiye Atletizm Federasyonu Deneme 3000 metre yarışmasında bir başka sporcumuz Furkan Aksuoğlu birinciliği elde etti. Bu sporcumuz 30 Mayıs Çarşamba günü yapılacak 3000 metre Türkiye Şampiyonası finalinde koşmaya hak kazandı.

Antrenör Zekeriya Üçüncü, güzel bir şampiyonayı geride bıraktıklarını belirterek, “Kulübümüze ikincilik kupası kazandırmamız bizim için oldukça sevindiricidir” dedi.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst